I'm a damn cliffhanger

Idag är allt i min värld störigt. Jag stör mig på allting. Jag kunde inte ens sitta och äta för att jag tyckte att de andras glafsande och rapande var så irriterande att jag tappade aptiten.  Jag har en ständig oro i kroppen om något som jag försöker förtränga. Jag har sömnbrist,. så jag somnade först klockan sju imorse. Jag ska gå hem och svepa ett glas vin.

Men åh störigt!

Japp, jag är nyvaken ich det var fruktansvärt skönt att sova. Så fort jag hade släckt ögonen så somnade jag, det var som att inget kunde väcka mig. Men det gjorde det!  Jonas ringde runt två o berättade att jag kunde jobba på söndag! yey! då måste det ju ha gått bra, eller att ja gjorde ett bra intryck i alla fall. Flyt är bra.

Dessvärre stör jag mig på Pappa. Han kommer hem, smäller upp min dörr och vrålar "är du hemma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". Sen kritiserade han mig för att jag  fortfarande sov klockan halv sju. Så jävla störigt, kan inte vänta tills jag flyttar då blir det fna inget jävla gnäll från ngn annan! Sen är han sjuk också, iofs inget han kan göra åt. Men han hostar HELA tiden. Rethosta också. Så¨det går inte kolla på tv med honom, det går inte sova, det går inte lyssna på ngnting överhuvudtaget och jag vill inte ge mig ut heller för det hade jag inte tänkt.

Sen måste jag få gnälla på EN grej till. Jag brukar oftast inte äta här hemma, jag köper min egen mat och lagar den själv då jag inte vill ha potatisbullar varje dag. men idag hade jag inte köpt någonting. Så går ner till frysen och det var fan bara skit. "Reben" stod det på massa folieklumpar.. Jag hittade en kartong glass så det får bli det. Jag börjar snart tjuta. Jag är ett hormonvrak med nya p-piller och min fredag är störig.

VTT och rödsprängda ögon

Just nu har jag varit vaken i lite mer än ett dygn. två och ett halvt dygn är mitt rekord med då var det hultsfredfestival. Nu skyller jag på gårdagens bakis + en ´natt på VTT. Det gick jättebra att jobba och det känns som en lättnad. Jag var så nervös så att jag trodde jag skulle spy. Anledningarna var många: Tänk om jag inte var tillräckligt kvalicifierad för jobbet? Alla frågor om hur jag haft det i Norge.. (jag berättar mer än gärna om Norge men jag har fortfarande inte kommit  ngn bra kort sammanfattning när den behövs vid sådana tillfällen).. Att jag o Jonas som jag skulle jobba med inte riktigt var 100 procent sams och sedan alla blickar. Det är ny lokal, ny taktik, ny förman och flera nya anställda och så skuttar jag in med UMBRO mjukisar och mp3n i örat "hej". Men! Jag var ju faktiskt där för att jobba. Jag hade blivit rekommenderad och plötsligt blev jag ett nr (2) på en lista på folk de kunde ringa. Det ska jag ta som en komplimang och natten blev ändå lyckad,. Det var Jag, Jonas och ngn mer som mestadels var tyst men han var snäll på sitt sätt ändå. Visst fick jag blickar när jag klev in och jag fick ännu mer blickar när jag gick därifrån. Men det de inte vet är att jag säkerligen jobbade på VTT före dem och att jag inte planerar att jobba där i framtiden heller.

Att jobba på VTT har ändå sin charm! Man kan klä sig precis hur som helst (dock ej converse eller skate skor vilket har sina förklaringar). Jag klär mig i mjukisbyxor, vita gympadojor (o nej jag tror inte ens Det är tillåtet), en slapp t-shirt där bhn syns i genom, palestina sjal och en tofs med diadem. Det har sin fördel att man kan lyssna på sin mp3 nästan hela tiden (om man inte har ngn babblande medelålders brevid sig), då man verkligen får tillfälle att äntligen lyssna i genom den där skivan man laddade ned! Eftersom jag har svårt att stå still (om man tex står vid en maskin och tar emot) och nästan bara får ont i ryggen, kan man ta tillfälle i akt o dansa av sig lite (Jonas skäms ihjäl typ) och ja.. det är skönt när det är stressigt och tiden rinner iväg. Klockan är halv fyra på morgonen men du står ändå där och svetten strimmlar nedför ryggen.

Det är dessutom roligt att jobba med Jonas. Nästan roligare nu än då vi var ett par. Vi är väl ett slags par nu med, men inte på samma sätt. Jag tror han gillar att jobba med mig också (det måste han väl eftersom det är han som erbjuder sig)! Vi skrattar, gör grimaser i smyg för varandra och man behöver inte skämmas när man inte förstår. Det blir inte oseriöst, men det är roligt. Det blir många skratt och eftersom jag o jonas har våra åsikter om folket på VTT så är det gött o snacka skit!

Som sagt jag skulle inte kunna se mig sj som en framtida fastanställd på VTT eller ett bokbinderi överhuvudtaget. Men det är ändå skönt med industrijobb också, dock ser jag mig inte som en "industribrud" för jag är varken teknisk eller intresserad. Men jag gillar det här "skitiga, dricka kaffe, gnälla på allt, dricka vattenflaskor och snusa". Det är nice på något sätt.

Jag gillar att jobba natt, eftersom jag har sömnproblem så är det skönt att fördriva tiden och få pengar för det istället för att ligga o grubbla. För när du ändå har jobbat är du så sliten så du inte ens hinner grubbla och det är skönt. Det är väl det som kallas "jobba" också. Shit jag har inte jobbat sedan i september. Bra Ellie. Men nu har jag vänt om totalt. Det är nästan som att jag är för trött för att sova, men jag måste. Det är Fredag och jag vet att den kommer gå i spillo med endast sömn men det kan det vara värt också. Jag har levt sådan lyx de senaste två månaderna så jag behöver inte ha galej jämt.

Så nu ligger jag här i sängen, efter en dusch med doft av honungsduschcreme ska jag äntligen på sova. Godnatt kära Fredag.