orka lyssna på knullsnack hela tiden?

jag kommer aldrig kunna ändra den person jag har varit. jag kan förändra mig själv nu, men aldrig ändra mitt gamla beteende. jag hoppas jag aldrig blir den personen igen. den  så jävla förutsägbara, galna och med noll självdistans. jag vill vara en trygg och stark tjej. inte vara den som nickade med i allt och aldrig kunde säga nej eller heller acceptera ett nej.

visst, det var några år sedan. jag var ett par yngre än idag. men ändå var mitt beteende så jävla dåligt. man kunde läsa osäkerhet genom att bara titta på mig. och det ända jag ville ha var lite ynka bekräftelse, men istället fick jag ett ruttigt rykte och konstigt umgänge. min bästis var en av de sjukaste och konstigaste i lilla vimmerby. smart och umgås med just han av alla. inget direkt man kunde förutse när man i femman satt och garvade åt honom i skolkatalogen höhö.
vi hade en konstig relation i alla fall. först dejtade vi lite, låg lite sedan blev vi bara polare som kunde göra allt för varandra. med absolut noll känslor. okej, vi brydde ju om varandra. men det blev inte mer än så, och tur är väl fan det. med tanke på hur han är idag. när jag tänker på honom idag, kan man säga att jag är den som lyckades i af. fast han är säkert lycklig, inte vet jag. blaah.
hursom.
att umgås med honom och hans äckliga vänner är något jag inte kan förstå idag. vad var det som var så roligt? vad fan fick alla för bild av mig egentligen?

nja, inte det bästa jag gjort. och jag visade inte upp mina bästa sidor heller. full som en åsna nästan jämt, alltid frispråkig när det kom till sex och vad jag hade gjort med vem o.s.v.
Alltså vem fan orkar lyssna på det?

När jag vill prata sex ringer jag till elin. jag sitter ju inte och fläker ur mig det ena och det andra för helt okända människor. men det gjorde jag då, blev nästan känd för det ett tag. konstigt att ingen ville bli ihop med mig haha.
sex är något personligt och nu, när jag har det seriöst och pojkvän och allt det där är det inget jag känner behov av. att avslöja det ena och det andra alltså.

jag kan ångra så bittert att jag varit så konstig. jag har haft alldeles för många one night stands för min ålder, det finns inte mycket jag Inte varit med om o.s.v.
jag önskar att jag åtminstonde kune ha väntat lite med saker och ting. visst, oskulden försvinner ju när den försvinner och att förlora den var ju bara sjukt överskattat och för mig var det mer en axelryckning. visst tänkte man att man skulle bli ihop med killen och att man skulle gifta sig med honom när det väl hände, men så var det ju inte riktigt.. haha

nåja, jag tycker bara att jag kunde varit lite mer försiktig av mig. då kanske inte obehagliga saker hade hänt mig. och jag kanske hade fått lära mig mer om känslor och förhållanden. men istället utvecklades ett slags hat mot män. det ända de ville var ju att ligga med en, annars var man ju tråkig och ointressant. och när man väl släppte loss fick man en stämpel och var dum i huvudet. vem ville vara med henne?

till sist var det ju en som faktiskt ville vara med mig. och vi har hållt ihop från och till i två och ett halvt år. yey.

____________

jag hade en period där jag verkligen försökte dejta killar. träffas och lära känna varandra, inte ligga. lite pussande kanske. men inget mer. men när det väl skedde då fick jag höra " det har nog gått för fort mellan oss. jag är inte redo för ett förhållande". och då bet man ihop och undrade vad fan det var för problem på mig OCH på dem jag träffade?
Inte så konstigt att man blev förvirrad egentligen. konstigt det där.

visst, jag är glad att jag inte hade tråkigt på den tiden iaf. för det hade jag verkligen inte! =D men jag ångrar att jag utsatte mig själv för så onödiga saker. så onödiga personer o.s.v.
_______________________

jag är inte direkt rädd för att jag ska bli den gamla Ellinor igen. för det kommer nog aldrig hända. Men jag har ångest över det.

söndag

usch, jag är ruskigt seg idag. jag orkar inte göra någonting. jag vill bara ligga ned och vila och lyssna på band of horses. ledig idag, riktigt skönt. jobbat rätt intensivt nu.. benen är sköra och munntorrhet blir ett faktum. det blir ett jäkla tjöt med tjejerna om dagarna hoho ;)

det verkar inte som att det blir norge just nu, vi var väl la försent ute. jävla norrmän. ska alltid vara så otrevliga och dryga. där jag bodde förra året, i Balestrand mötte jag på de allra värsta norrmännen också. jag hatar fan norrmän. dryga jävlar. men ändå vill jag bo där, fixa ihop en kosing och dra till det stora landet i väst. men nej, det verkar inte bli så just nu.

och mitt jobb är väl rätt okej ändå. har trots alla konstiga "typer" som kommer in och kallar mig allt från surfitta till bystflicka, haft riktigt skoj. det gäller att ha kul med dem man jobbar med, då funkar det mesta. men jag skulle inte vilja vara där om inte evelina fanns där, vem skulle jag då gnälla med?

Göteborg är ju faktiskt en ganska trevlig stad också.
_____________

jag o sambo Therese har skaffat oss en soffa. yey. och nej, det är ingen dyr trendig divan. utan en enkel beige tresittssoffa. vuxenpoäng hohojaja.

Så vad har mer hänt på sistonde? Vad består grubblet av?

åh, en hel massa.

Vargen och hans tårta

gjorde nyss ett quiz på Fejan: Vem i Bamse är du? och jag blev Vargen!!! Mobbad och busig och alldeles ensam. Glatt?!!
fast det fick mig och tänka på en sak. I en berättelse bakar Vargen en tårta. minns inte till vem, eller jo,. jag tror han själv fyllde år och det avr därför han gjorde en tårta eller något. HURSOM. den såg så jävla god ut! Alltså seriöst, jag har tänkt på den här tårtan i flera år. Undra vilka ingredienser han använde?.

det såg ut att vara typ pepparkaksdeg med blaskig grädde över och sedan röda bär. mums. den ser sjukt god ut iaf.