seven pounds

en jättebra film som lämnar många tankar efter sig. usch, jag har börjat gråta jättemycket till filmer nu för tiden.. och det är ävl bra för det visar ju att jag bara blir berörd. hursom. se den här! jättefin berättelse och Will Smith är så grymt bra. När jag var liten tyckte jag han var skitsnygg och det tycker jag nog fortfarande.. eller jag kommer nog liksom alltid ha en crush på honom.. Sedan tycker jag är en av de bästa skådespelarna som existerar i våran generation.. Jakten på lycka, I am legend och så nu seven pounds. grym.

Lördag.

Det är Sanna o Sara va?! Sara du är alltid välkommen närsom, men nästa gång tycker jag vi ska kräva lite mer bjussande från bratsen vi hänger med på valand! heheh

Idag har jag städat mitt crib. Dammsugat, skrubbat, dammat..you name it! Riktigt nöjd över vilken bra hemmafru jag faktiskt skulle kunna bli =) Sedan fick jag besök av lite folks som kom o bjussa på semla - inget man direkt säger nej till!

Nu blir det makaronpudding med kyckling och sen filmtittande!


I hope you feel the way I do...

Flyt.

Jaaaa!!!! Nu har jag fan flyt. sedan jag flyttade till Gbg har jag sökt 23 st jobb, jag har inte ens bott här i två veckor. Visst är jag duktig?!
På måndag ska jag på arbetsintervju på ett jobb jag verkligen VERKLIGEN vill ha!! (nej, inte paddanmaskot). Så håll era tummar ni har och skicka gärna en förtrollning på mig som bringar tur! jag är så himla glad att de ringde mig idag. Jag gick dit igår, lämnade in cvt och vände ryggen till! Nu gäller det. Hoppas hoppas! Det är heltid o jag börjar den 23 feb om ja får jobbet. vilket är perfa!!!

Nu ska jag mysa med syrran o kolla på Lets dance!

O förresten?! MADONNA kommer till Ullevi den augusti! Det är helt otroligt!! MÅSTE MÅSTE GÅ!!! ngt man inte får missa. nej shit nu skriver jag som en femtonåring. hejdå.