less is more

jag har gjort mitt hår ljusare. en blondare nyans helt enkelt. den hela luggen är borta, den ligger på sned istället. de slitna topparna är borta och istället har jag en riktig frisyr med en fresh färg. Denna färg som jag har nu, har jag faktiskt aldrig haft och jag lovar dig, jag har haft de mesta. jag är inte full blondin, men iaf till gränsen.  Med klippning, slingor och nyansering tog det nästan fyra timmar. puh. Jag är mycket nöjd.
För att fira att jag är så snygg gick jag och shoppade; jeans, bh och trosor, örhängen, solpuder med borste och ja.. det var väl det.

__________

sitter med ett glad rosévin i handen. snart blir det Daniel lemma på liseberg. mysigt värre.

Sanna Nielsen är så jävla kristen!

Jag har typ blivit sjuk. Helt tjock i halsen och frusen som en liten piggelin. Jag sov i pyjamas med täcke och massa filtar i natt, och som den stålkvinna jag måste vara gick jag ändå till jobbet. Blev halvfrisk på vägen, men väl där kände jag bara att energin var långt långt borta. Jag fick lite panik på alla kunder idag. Jag blev arg och ledsen och jäkligt lättirriterad också, snäsig mot dom jag jobbar med och bara allmänt låg. Mest av allt ville jag bara åka hem och gosa mig ner i jonas famn. Om två helger så ;)

Nu har jag iaf lite grejer att se fram mot. Min bästis Elin ska komma (förhoppningsvis) till min födelsedag. Då ska vi göra Liseberg och supa skallen. som jag saknat!
helgen där kommer även min andra bästis sanna (förhoppningsvis). Det ska bli riktigt nice!

pappa johnny har köpt en spikmatta - jag är SÅ nyfikien.  jonas har köpt en 10, 6 megapixel ROSA  kamera till mig och jag har fått massa geishachoklad av tesas familj. Super super.

har slutat med mina p-piller nu. och nej, det är inte för att jag är sugen på en liten knodd. utan mer för att jag är så förbannat trött på min ständiga mens och dumma hormoner. Jag tror helt enkelt inte att min kropp tål  p-piller så bra. Eller p-skydd överhuvudtaget.. P-stav - BIG NO, p-p¨låster - acne, p-ring - fattar inte, hundra olika p-piller - mens mens mens, kondom - ehm. vem vill?
det ända alternativet är väl typ hormonspiral. gaah, jag orkar inte. och det lättar inte särskilt mycket när man inte får tag på en barnmorska här då alla har semester. det är ju för fan på sommaren man behöver den hjälpen mest! gaah, segt.

Nåja.

fick ett underligt sms i natt. Tydligen är mitt kön en inspirationskälla för lilla rara Louise. ehm. Jag blev minst sagt road. Love ya.

_______________

kärlek, semester, vänner och tuttar

Det ordnade sig lite igen,. skönt. jag orkar inte vara en desperat singel igen, det kanske är bra med lite stormar då och då. Det svider vid stunden, men när det väl ordnar sig efter man inte hörts på en och en halv dag alls, är det rätt härligt att faktiskt bli sams igen. Eller ja. Det stora snacket kommer väl snart. Jag vet ju att det ska vara han och jag, även fast det är så många som verkar ha emot det. Men ibland förstår jag mig bara inte på honom. Nåja.

Idag har jag varit i smögen hela dagen med halva familjen; pappa, syrran och Chai. Jag shoppade märkesbögskläder och skräckfilm. Medans de andra åt räkor käkade jag hamburgartallrik för tredje dagen i rad. Fan att jag inte tycker om skaldjur eller fisk. Pinsamt när man kommer  till sådana städer där det enda man snackar om är typ räkor. Nåja, jag hittade iaf ett place med nötkött. mums.
Jag anar dessutom att jag fått lite färg idag. Stekte lite i solen i af. Känner mig som en riktig blekfis just nu, iaf om man jämför med pappa.

________________________________

Jag är ledig på onsdag och torsdag och söndag denna vecka. Och ensam hemma. Min sambo far hem till Vimmerby. Undra vad jag ska hitta på? På onsdag ska jag iaf till jenny och fixa min ruttna frilla. Det blir klippning och ljusa fräscha slingor i håret. Luggen får växa ut.  På torsdag hoppas jag på Borås djurpark eller Universeum.  man måste passa på när man väl får sina lediga dagar hoho..

Ikväll ska jag även ringa till min kära sanna. jag har inte pratat med henne på över en månad. Vi som var så nära ett tag. men det händer visst grejer när man flyttar och bla bla, Jag har iaf längtat efter henne och jag vet att hon alltid kommer vara där för mig oavsett om vi inte har hörts på hundra år. Jag hoppas på saftigt vimmerbyskvaller iaf. Alltid någon som är gravid eller någon som luggigt (!) med någon äcklig jävel. intressant,.

har uppdaterat min garderob på sistonde... grejt. Jag blev nöjd med min lön denna gång så nu brinner snart mitt kort. men jag är värd det mesta. ok, inte alla skvallertidningar och choklad kanske.. men ja,. något av det :)

Det går för övrigt rätt bra att vara sambo. Jag tror dock att Therese får sina chocker när hon ser mig naken konstant haha. Men jag är ju så, naturlig och fri. Jag tänker väl inte dölja min kropp på vägen från duschen till sängen. eller till köket. jag sover ju naken och går gärna och sätter på kaffe med tuttarna i vädret. och jag tycker faktiskt det är lika roligt varje gång att se tesas min "du ser ut som ett litet troll med megatuttar". typ. håret är krulligt och står åt varje hår på morgonen och tuttarna lever sina egna liv.

Oh well.

Hoppas ni har haft en trevlig helg. jag har haft en super, trots lite tröttfylla i fredags och att jag nästan gjorde slut.

ciao!