Hej världen

det är sommar. solen skiner och jag solar mina ben. jag funderar på att dra ned till jobbet och köpa Carolina Gynnings nya drinkbok. jag tycker hon är den snyggaste bruden i sverige och det skulle vara ett nöje att kika på massa bilder på den vackra tjejen. sexigt. det är lite svårt att bära lugg. att plattången är ett måste hela tiden och man borde fundera över om man ska hänga sig själv när det regnar ute. ytlig? jag? oh ja. andreas kleerup var inne i butiken häromdagen. han var stressad och köpte snus och tuggummin. han var inte vidare fager, den mannen. ändå kan han lyckas roffa åt sig värsta babesen som elsa hosk, gynning och ja.. rosing. inte för att hon är en vidare snygg babe. men ja. oh well, onödiga funderingar. jag fick lön igår. det var en besvikelse i sig. räkningarna är betalda men det blev inte mycket över. jag som trodde att jag kunde köpa till mig en rolig sommar åtminstonde, troligt - inte. det blir att prioritera besök på Ö.B och netto typ. och nej, efter ett tag är det faktiskt inte roligt. __ jag tror de uppfattar mig som en ganska tråkig tjej. på jobbet alltså. jag säger inte vidare mycket och det verkar inte som att någon direkt är intresserad av mig eller min bakgrund. det ända som snackas är jobbets sysselsättningar. jag tycker det är tråkigt. det kanske finns någon som jag inte kan tänka mig umgås med utanför jobbet. men om man ser det tvärtom tror jag inte ens de tänk tanken på att verkligen bli vän med mig. jag känner mig som tolv åt typ. och igår såg jag såklart "tjejgänget". eller ja, tjejerna från jobbet gå iväg och roa sig. det är verkligen något jag saknar. nåja. jag får väl på sätt o vis skylla mig själv. jag skulle ju kunna göra ett bättre intryck också. jajja alltså bråket med will.i.am, Fergie och Perez hilton? exciting!

midsommar

min midsommar var skoj! Först hämtade pappa mig i Nässjö, sedan blev det absolute passion och jordgubbstårta o kaffe. mumsfillibabba. Efter det gick jag till min pojkvän. där åt vi som bara den. alltså, seriöst. vi åt typ allt som går att äta. eller ja.. vad sägs om sötpotatis med grönpepparsås, mexikanska (?) grillspett, grillade fläskfiléer med olika marinader, haulomi ost, sallad (med typ allt), majskolv.. waa. det tog aldrig slut. vi orkade inte ens champagnen och desserten. Hursomhelst så blev det till sist ölspelet fast med cider och drinkar. full? ja. vi var nog rätt lika där. dessutom lyssnade vi på Rix FM eftersom vi aldrig kommer överens om vad vi ska lyssna på för musik. well, well. efter massa snack om allt från framtid till syskonkärlek blev det en halv "yes man" o massa gos i sängen. Jag är väldigt nöjd med min midsommar. Nu är det dagen efter och magen kurrar igen, så blir att dra ner till tempo o köpa något gottigottgott. Sjukt att man äter så mycket men så blir man hungrig igen. hm. Dagens projekt är en visit hos mamma, sedan alkohol och grill igen med min käraste. En bra helg med andra ord. Jag är så rädd att allt kommer gå för fort bara =/ Jag tror dessutom att min lugg skrämmer folk.

sommartider hej hej

Solen är här! lovely. På fredag morgon åker ja hem till Vimmerby, längtar! Jag känner på mig att min midsommar kommer bli härlig och romantisk. Nu ska jag iväg o klippa lugg. sedan blir det systemet och i jakt efter en schal. Kanske blir det blonda slingor också. får se om man kan få på kredit =D oh well. Annars är det rätt bra med mig. Igår tvättade jag lakan och strök massa kläder vilket jag också inte är särskilt bra på. Sedan dammsugade jag och moppade lyan. så nu är det riktigt fresh därinne. har även köpt ett par sandaler. så nu är jag main stream till max typ. imorgon ska jag stänga butiken igen. jävligt läskigt. men men. Var ju på bio i söndags. jag vågar fan inte se Antichrist så det blev drag me to hell istället. det märktes ju att det var evil dead regissören iaf. ögon som flyger och massa gegga os.v. haha Jag kommer säkert inte hinna skriva på ett tag, men glad midsommar på er allihopa! ciao