Ingen äcklig Tribal i alla fall

Jag vet precis vad min nästa tatuering ska bli nu och VAR den ska sitta också. Jag brukar inte ha problem med att hitta motiv, däremot vet jag sällan var jag ska sätta motiven. Men nu vet jag! åh det kommer blir GRYMT! och nej, syrran jag tycker inte att tatueringar är ute!
Nu behövs bara en tusing så fixar vi det!
Awesome!

förresten så ligger det en märklig studio bara ett stenkast från mig med en Sydstatsflagga. Läskigt. Dit ska jag inte i alla fall! Hepatit?


Duran Duran - Girls on film

Lyssna på den fyra gånger i rad så är den skitbra!

Alone

Denna helg har spenderats med endast en person - mig själv. Och egentligen är det väl inga utropstecken över det, jag är rätt ensam här i Göteborg. Jag bor själv. Jag har inte så stor umgängeskrets här och jag har heller ingen pojkvän i staden. Jag har aldrig varit utan vänner i hela mitt liv, men jag har också alltid varit en ensamvarg. Jag älskade att vara ensam hemma när jag var liten. Jag föredrar att shoppa med mig själv (eller med pappa). Jag gillar att se på film själv o.s.v. Men denna helg har varit svår. I fredags laddade jag upp med fredagsmys för mig själv. Äta gott och en härlig tv-tablå. Men det slutade ändå med tårar när jag skulle försöka sova. Somnade runt halv sex, såg Foxfire med Angelina. Jag gillade den  feministiska tråden och så fick man se Angelinas tuttar!
Vaknade sent på lördagen, blev telefonsamtal med mamma, Sanna och Ida. Tog iaf en promenad till affären för lite lördagsgodis. Såg fram mot Robinson och lite annat smått o gott på tvn. Jag var bjuden på partaj, men hälsan sade något annat. Däremot hade mina grannar vägg - i vägg fest. En väldigt högljudd sådan. Schlager och GES pumpades ut ur deras högtalare så jag själv kunde ligga och sjunga med. Jag är en schysst granne som inte är den som gnäller över oväsen. Däremot gjorde deras festande mig ledsen. Halv elva en lördagskväll, jag ligger nyduschad i sängen med en godisskål brevid mig och pratar med mig själv. I väggen brevid skålas det med allsång och skvaller.

Jag minns inte ens senast jag var riktigt full. Jag minns inte ens när jag var ute o svängde mina lurviga. Och det handlar inte om minnesluckor, utan faktum är ju att jag inte gör något sådant längre. Det gör mig ledsen. För jag är en sådan person som gillar att gå ut och dansa. Jag gillar även att sitta och förfesta med tjejer, snapsa och snacka snusk,. Jag blev helt enkelt avundssjuk på mina fulla grannar.
Förhoppningsvis får jag jobba så mycket så jag inte har tid för festtänkande. Men åh vad jag längtar efter att festa. Festa på mitt sätt. Eller ja, mitt o sannas sätt rättare sagt ;)
__________________________________________________
Jag har ju nämnt innan i bloggen att jag gillar att bo själv och det gör jag verkligen. Men att spendera en helg med bara mig själv igen är något jag helst inte vill uppleva igen. Inte här i alla fall. det kändes som att jag var tillbakat i Norge igen. När allting var som värst och jag satt på mitt rum och längtade hem, när de andra festade som tokar.
Jag saknar att komma hem till någon. Ta någon för givet.


Jag minns när jag var sambo med Elin. Det var rätt kul ändå, trots den korta tiden. Men det var härligt att komma hem till någon som undrade hur skoldagen hade varit och man kunde lätta på sig genom att gnälla på lärare och elever (som vi hade gemensamt också). Det var fint att se på eftermiddagstv ihop. Eller när man hade sömnproblem och väckte den andra för att den också skulle få sömnproblem, just för sympatins skull =D

Eller att ta morgoncigg med någon. Kunna prata med helt enkelt.


Jag saknar också, tro det eller ej att bo med pappa också. När pappa höjer ögonbrynen pga mitt tänkande eller när han faktiskt ställer upp som relationsrådgivare.
__________________________________________________

Jag hoppas jag inte behöver genomlida en till natt med gråtande. Iofs är det väl inget fel att gråta för att man känner sig ensam heller. Men det gör ont, det gör jävligt ont. Helst vill vi väl alla vakna med någon som håller om en varmt och kysser en i nacken. 
Fast jag är en van ensamvarg. Jag försöker intala mig själv att jag klarar av det här. Och det ska jag göra också, så småningom.

Jag hoppas jag får besök i helgen! Då blir det leva loppan. Eller inte.

typ död?

baaah jag är så jävla sjuk. För en gångs skull inte i huvet, utan nu är det fan kroppen som tar stryk!
Hur många liter snor finns där inne egentligen? det ligger papperstussar fyllda med genomskinligt snor i hela lyan.. Summan på Apoteket visade 140 kronor.
Jag har rethosta, astma, snor och feber.
I natt hade jag sådan hög feber att jag drömde att mina kuddar attackerade mig. de ville kväva mig helt enkelt. sedan vände jag mig om och kräktes rakt ut på golvet - på expressens söndagsbilaga. Iofs var det inte mat spya direkt. Mer ont - i halsen - slem - spya. Och jag är inte den som brukar spy förutom när jag får ångest över för många kakor. Så jag är fan inte kry. men vem bryr sig? jag har jobb! =D