Saltholmen

Idag var jag vid saltholmen. Fan skriver man vid eller, i? på? eh aja. Jag ahr aldrig varit där förut men det var ju mycket fint! Det är nice när man kan ligga ned och läsa tidingar och skvallra lite. Sen hör det ju till saken att det var ett fjortisgäng som låg brevid och spelade musik som "Vacker utan spackel" och Basshunter hela tiden. Skrattade så mycket åt dem att jag fick ont i magen.

men men, nu är jag såklart helt fucking sönderbränd. Seriös jag är helt lila på ryggen. cancer.
Men det blir säkert snyggt om en vecka eller något. hoppas.

Robinson

självklart ska den där Ellenor gå o vinna. va fan, hon var ju helt menlös och trrråkig! Jag fick tårar när jag insåg att Anna förlorat. fan också! så jävla nära. Så hoppas man ju såklart på Jarmo, INTE den tråkiga Ellenor. Men så vinner hon, tar hem allt. då är hon redan miljonär också. gaaah.

Joda

maten blev god. qinoua (?) med kyckling och med min egna special sås. Syrran verkade nöjd. Har dessutom fått lite massage också, najs. Nu blir det promenad i solen. måste få ut min skit och prata av mig.
imorgon blir det jobb hela dagen och kvällen, på lördag blir det havshäng med picknick (tror jag) och på söndag jobb igen och på kvällen där ska jag följa med Camilla till en modellagentur. kul!

fan vad jag har tappat bloggläsare, kanske inte så konstigt egentligen. Blir nog snart o lägga ned om ingen läser skiten.