svart o rosa = randigt
Ikväll blir det middag, Liseberg och fylla! Jag kör med randig klänning, sotade ögon och rosa läppglans.
3 julklappar fixade. yes.

mamma kom hem...

Ikväll kommer mamma till Göteborg. Jag har saknat lilla mamma jättemycket. jag har tom klätt upp mig för hennes skull hoho.

Och på söndag är det första advent.. ja, ni har väl redan fattat att jag älskar julen. Igår pyntade jag lyan med nyinköpta röda ljus och röd duk och ljusstake. urmysigt. fast idag när vi kom hem hade Simon gjort ngt mystiskt med staken. alltså skenet var så jävla starkt från lamporna så man blev typ bländad. hm mysko!

Igår var jag o lollo på Indiska för att det var typ medlemmarskväll med julmys. ja typ. väl där skådade vi iaf döden! En tant inom räckhåll välter ned en hel hylla med glas! alltså ljudet. jag fick ont i magen. fy fan om det hade varit jag... thank goood!

´Snart blir det fajitas och idoltittande o mammamys.

Puss på er o trevlig helg!!

Antichrist

På tal om filmer såg jag Antichrist av Lars von trier härom dagen.. vilken jävla film! Jag hade höga förväntningar. jag anade ju att det skulle bli riktigt ruggigt och allt det där om att de klipper sig i könen och bla bla. Men när jag väl sett filmen och alla äckelminer var över kan jag konstatera att filmen ändå var väldigt fascinerande. "Avancerat provocerande" som Lollo sa., Jo det kan man säga. alltså historien är ändå rätt bra och på ett sätt var filmen ganska cool också. Även fast det ballade ur rätt rejält de sista tjugo minuterna. Och ja, man får se när de klipper och krossar och har sex och allt.. Men fan. visst det är ju ingenting man vill se med sina föräldrar eller se om igen. Men ja, verkligen en fim man inte riktigt kan sluta tänka på..

Men om det är någon jag verkligen väntar på så är det Avatar (James Cameron). Mest för att den är så himla maffig, och dyr. 2 miljarder. 2 miljarder är ganska mycket pengar för en film hoho. Och att den är i 3D. Exciting! Filmrecesenter som har sett förhandsvisningen har beskrivit den som "något människan aldrig har sett förut". Hur spännande låter inte det? Jag är inte så jätte hajpad på Fantasy förutom Ringbärarna.. Men Avatar verkar skitcool!