hejråHejdå vänner. nu blir det inget bloggskrivande över helgen. Puss  hej

kanel

har precis vräkt i mig en korv med risgrynsgröt. ja, en hel. hungrig som en björn! jag har blivit så jävla pubertal.. jag har typ fått acne i ansiktet. inte värre än Blondinbella. men jag har typ två stora lilafärgade blaffor i fejat. Kul.. kul när man ska träffa släkten i helgen. bara för att man inte sett dom på ca 5 år heller.. "hej. jo ja det är bra med mig. jag har inte blivit slagen alltså. det är bara att min hy blir cpskadad när det bli kallt ute. jag vet att jag borde ta en dusch med clerasil. men jag gör så gott jag kan med pormaskmedel. annars då? bra med dig?"

kanske inte riktigt.

ska bli kul o komma hem igen även fast några riktiga halloweenplaner verkar sprickas.. Ikväll blir det nog fredagsmys och imorgon blir det fullt fräs (fy fan för ordet).


Jag vet att jag är 13 år. okej. Men jag har en rätt bra musiksmak bakom den här skiten också.. det kan jag lova! men seriöst, så älskar jag miley Cyrus "party in the usa". Ja.. jag vet! Jag är verkligen idol av henne men jag älskar låten. ja, jag är en tönt. har alltid varit - kommer alltid att vara