ordinary weekend.

vad rolig jag är som skriver att jag beter mig som en hemmafru. kul blogg. ehm inte. skärpning. jag vet. nästa månad ska jag köpa en dator. jag tror att det är dags för det haha!
det har bara inte blivit, ingenting jag satt i första hand liksom. men alla gnäller ju om att jag måste skaffa en dator o.s.v. och nu kan man tydligen se på tv fast på datorn också. så ja.. gäller ju att hänga med i svängarna.

hursom. det går bra nu.

imorgon ska jag på en spännande grej och hundarna har börjat höra av sig också. och det blir lite kikande på lägenheter också nu framöver. det känns skönt!
det har varit lite motigt och så nu, men nu är det ändå många bollar i luften och med tanke på lite halvkaos om dagarna så verkar det ändå som att det finns lösningar på allt.

jonas var här i helgen. mycket, mycket romantiskt.

________

ska försöka åka hem i helgen. jag måste verkligen hälsa på min gamla mormor som fyller 90 år. jag har inte hälsat på henne sedan jul. usch. jag är ett dåligt barnbarn. dessutom är jag väldigt mammasjuk just nu. och lite pappasjuk också. eller jag har säkert vimmerbysyndromet eller något. Hm.
dessutom längtar jag lite efter att åka tåg och buss. ditresan är lite halvhärlig, hemresan är teribel.

nåja.

alla snackar om uffes död och anna anka. jag är iaf kär i Maria. hon är bäst, härligast och mysigast av alla hollywoodfruar. tänk o ha henne som gudmor! ge ett kylskåp med massa moff. unerbara människa. och vem kan inte motstå hennes dialekt a la "västeråsare versus victoria silvstedt på valium ". älskart.
uffe såg ju halvdöd ut i Lets dance så man blir inte så förvånad. egentligen.

nästa vecka börjar desperate, och denna Grey´s och idol är på allvar. jag är kär i de späda småkillarna. heja heja.
men visst ser faktiskt Calle ut som en blandning av kommandoran och Patrick Swayse? kom igen nu. skitlika.

nu ska jag lyssna på syrrans tjat om att jag ska följa med och träna (JAG ORKAR INTE. JAG HAR INGEN LUST. VILL EJ).

Och!

kändisdjungeln var ju skitbra!!hemmafru

när jag är ledig städar jag och tvättar. gör fint. dammar, dammsuger och moppar så det luktar fresh. tvätta gör jag för att det är lite småkul. fördelningen? gaah. svinkul!
jag kommer bli en bra hemmafru.
om jag nu skulle bli det alltså.
men jag skulle aldrig bli en ny Anka.
då blir jag nog hellre en hjärndöd Maria.

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

Åh va bra Håkan hellström konserten var. jag var i extas, även fast jag missade de tre, fyra första låtarna. Men åh, min gamla idol. så jävla snygg och bra. mums. riktigt bra. det var kul! fast det roligaste var bögen som stod brevid oss, att han blundade och var helt lycklig? han såg ut som en gam typ. moahaha.

___________________

jag vill ha en egen lya nu. med bara mina saker och mina möbler och ja.. ett eget place helt enkelt. det verkar dock inte bli så, jag ska gå ned i tid på mitt jobb och det är bara att vänta och se om jag pallar min framtida ekonomi och allt. det återstår att se.

 i nuläget har jag 80 kronor kvar att leva på tills lön. glatt. jag ska bara köpa burkmat och leva på andra. som en uteliggare.

_____________
skämtet:

(en stammisspelare på jobbet:)
- på förmiddagen tar jag en trio. men på eftermiddagen får jag väl ta en treo.

hahahaa.

____________
jag har spelat på hästar och lotto. jag fattade ingenting och vann ingenting. jag har nog tur i kärlek istället, min kille kommer på fredag. yey!
jag saknar dig jonas.