champagne

jag tror inte jag har druckit champagne på krogen sedan.. ja.. vet inte när. rumpan bar kanske. hursom, igår slog vi klackarna i taket och drack så det skvätte. det är nog fördelen med att gå ut med "äldre". De betalar allt och de är inte snåla. det beställdes in vinflaskor och fatöl o.s.v.. Blev en fet burgare vid kungsportsplatsen runt halv två. sedan blev det buss hem. jag har roliga och förbjudna bilder, men vågar nog inte lägga upp alla eftersom alla kanske inte vill vara med. Men det kommer!

Idag blir det kultur med en colaburk i handen.

the time is now
Titta vad jag ahr fått av pappa! En egen guldklocka. när jag hade semester och var hemma hittade jag denna fining i en byrålåda. jag pekade på pappa med hundögon och nu när han kom hit hade han med sig den med fungerande batteri. Den känns jättefin, lite annorlunda, lite gammal, lite flashig. Min typ helt enkelt. Fan har haft sjukt många klockor!här syns lite från min David Beckham klocka som ja hade 07-08. Superblingig. Hoppade dock i fjorden med den och efter den stunden var den inte riktigt okej. Lite för rosa för min smak idag kanske, men kände mig alltid snygg i den :)Denna köpte jag förra sommaren när jag o Jonas skulle ut till öriket här i gbg, ingen hade med sig någon mobil och behövde en klocka. Så köpte denna. Tappade bort den några veckor senare..

Favvoklockan var nog en killklocka i stål med lite bling på som ja fick av pappa när jag var 15. Hade en kärlek till killklockor och blev eld och lågor när jag fick den klockan. hittar dock ingen bild på den :/

Innan dess hade jag en Calvin Klein kopia som jag köpte i Bulgarien. Som nickelallergiker kliade det ganska rejält när jag bar den.

Sedan hade jag, som många andra en sådan där "armbandsklocka". En asbred svart. Alltså modet?

halla

det har varit ganska mycket nu. Mycket jobb (ACn gick sönder häromdagen. dog lite). Det har varit grekisk restaurang, Appeltini på Vino Bar, shopping i Frölunda, filmkväll med lådvin, sms tjafs och en hel del prat. Men life is great just nu, denna vecka har än så länge varit väldigt rolig. Gillar sällskapet och att slippa sova själv. träffat syrran också, äntligen :)

Nästa vecka blir det ´mindre jobb, men lite mer att pyssla med.

Det spöregnar ute, det kan jag leva med när jag ändå ska stå inne på Pressbyrån och jobba. Hoppas dock på någorlunda väder imorn då ja är ledig. vill bada!!

Snart nalkas det födelsedag för mig, jag tänkte styra ihop någon fest. Det gäller bara att alla kan komma och så. Funderar på att dricka champagne och röka cigarr. hähää

Blir inte så mycket bloggande nu, måste ta hand om pappsen :)

Puss & kram