gott folk.

Har suttit o läst igenom min blogg.. den är ju ganska okej faktiskt. som en öppen bok, man får lite av varje. eller en färgglad godispåse. lite surt. lite salt. lite sött. jag tycker jag har utvecklats något i alla fall. om man ser från det allra första inlägget. jag verkar leka lite vuxen ibland, och ibland lite "rolig". jag vet inte riktigt vad för bild jag signalerar ut till alla er läsare. alla och alla. så jävla många är ni inte, men ja ni som läser iaf. när jag läser vissa saker går en rysning genom kroppen o jag kan känna ett skönt välbehag; "fan vad skönt att jag inte känner så längre". och ibland längtar jag tillbaka.

gott folk, jag är rätt så okej nu. jag får så himla feina kärlekssms nu att jag blir helt rörd. allvarligt.

nu true blood och ytterligare en kopp té. imorn jobb. snart påsk.

puss & kram

menade inget illa.

"jag vet att jag var bitter och vresig för ingenting. det var endast bara blandade känslor som for i kroppen, som jag helt enkelt bara inte kunde hantera. det var inte meningen att fräsa åt dig, eller att skrika och slå hårt i dörren. det var inte ditt fel. och det berodde defenitivt inte på det du hade berättat för mig. jag vet inte vad som for i mig, jag blir bara så ibland. spyr ut känslor alltför hårt. och nu kommer samvetet, det dåliga. det kommer fram. jag är verkligen rädd om dig, det är jag, har alltid varit. men det är svårt att ta in saker som jag bara trott varit en stor fet lögn. men, jag menade inget illa. vi ska klara det här. det gör vi väl alltid"


look at the clouds today..

fortfarande dålig. slö och noll energi. bloggtorka. mjohojaha. det regnar ute, det är mörkt, på minner om en oktoberdag. fick besök förut. kaffe och fikabröd. trevligt. beverly hills på tvn. det gillar vi. jag är trött o hängig och vill typ att dagarna gå. ja, det vill jag.