Gott nytt år!

Det ända som gör mig påmind om att det är ett nytt år imorgon är att alla skriver det på FB. Lucky me, eller?
Jag hade velat göra en summering av året som har gått, för ärligt talat så har det varit ett jäkla händelserikt år. Det har faktiskt varit ett bra år. Det är nu på slutet det är lite kivigt, men jag ska ta tag i det den närmsta veckan. Jag får strunta i konsekvenserna, det är värt det. Jag hinner inte med summeringen just nu, jag gör det när det finns tid och lust. Ser på satc 2 - filmen just nu, fy fan vilken kass film. Otroligt dålig. Tacka vet jag andra och sista säsongen. Jag tänker inte fira nyår. jag är ensam och det räcker. om jag ska fira något ensam också - då är det ännu värre. men jag hoppas alla andra får en kul dag! hejs.

fint.

Är inte den här gullig eller? jag köpte den i en inredningsbutik hemma i Vimmerby. På gamla thé och presentboden, fast nu heter den typ något annat. Hursom, den ska tydligen läggas ned. Trist tycker jag. men flera inredningsbutiker med samma stuk GÅR INTE i en liten by som Vby. Tyvärr.

i know you want me

halv sex imorse landade jag i Voss med tåget från oslo. I Oslo åt jag burgare på Burger King - mumma. Jag o mina burgare alltså. love it. Men nu ska inte detta inlägg handla om mumsiga burgare. Det var en lång resa igår, började redan halv elva på förmiddagen, så ni kan ju räkna ut själva hur lång tid det faktiskt tar. Klockan sex kom Michael hit. Vi har verkligen längtat efter varandra så mycket, iaf jag. Vi hade en otrolig mysig stund i två timmar innan han var tvungen att bege sig till jobbet.
Kärlek, det var det jag behövde just nu. Och få ligga. Så nu känns det väl ändå halv okej att ändå vara här. jag ska snart berätta en sak för er, men jag måste ha två saker färdiga först. innan jag vågar. Vet ni förresten vad som hände hemma i vby? när jag var ute på krogen så kom det fram en och sa att den läser min blogg. Lokalkändis moi?
Sedan när jag kom hem från krogen hade jag fått tre mejl från tre olika dudes. och ett missat samtal från en gammal lover.  Vad hände där liksom? När jag skulle köpa min vinterjacka fick jag liksom ta storlek 44 och mitt hår har inte växt en millimeter denna vinter. Jag har känt mig otroligt oattraktiv, att mina dagar har varit förbi. Och det spelar inte riktigt någon roll om jag redan har en pojkvän. Men nu känns det som att jag är lite het igen. Och det blir jag glad över. Patetiskt, I know. men jag är trots allt lite ung och dum.blond, brun - sommar. JA TACK!