filmer & sånt

det gick bra att träna. kroppen skrattade och kämpade och sinnet kände sig nyttig. Awesome.
Efter wokad mat och en lång dusch så är kvällen helt okej med en kopp kaffe och nygjorda neger (sorry)bollar.
Gött.

häromdagen såg jag "Social Network". En film som faktiskt tro det eller ej, berörde mig ganska mycket. trots att filmen var lång så tyckte jag att den var spännande och blev nästan lite ledsen när den tog slut. Bra skådespeleri och konstigt nog ett intressant tema. Fan, tänk om man var programmerare. Eller om man bara hade en sådan hjärna till att komma på något sånt där. Skulle aldrig falla in. Men man kan ju drömma.. Helt klart sevärd film som jag snart vill se om igen!

Igår var jag på bio och såg Burlesque. Mina förväntningar var inte direkt stora, och filmen var sjukt förutsägbar. Verkligen. men en helt okej biofilm, helt okej musikfilm med fantastisk kostym. Och miss Aguilera var faktiskt helt okej även om man gäspar lite åt hennes wailingar.

Älskade pärlklänningen! ge ma!

fan.

det känns som att jag håller på att bli sjuk, och jag KAN och FÅR verkligen INTE bli dålig nu!
jag vet varför jag håller på att bli svag och det kan ha att göra med att jag var utelåst i lördagsnatt och stod i t shirt o jacka UTE i TVÅ timmar. frös och grät konstant.
det känns fortfarande som att jag inte har tinat upp ännu, benen känns typ som piggeliner. Oh well.
Dessutom börjar mitt nya liv idag. Jag ska nämligen gå o träna. Jag börjar med ett lätt Bas pass, eftersom jag itne riktigt vågar mig på värsta skutt och hopp grejerna. Vill att kroppen ska få börja med att känna av lite rörelser först. Och då kan jag ju inte vara sjuk. Fan också. Har köpt nyttiga grejer i mataffären. Sundhet och nytta är det nya just nu. Iaf för mig och min kropp, den skriker nämligen efter en makeover.
wish me luck.