bilder säger ju mer.

ja har aldrig fattat det där med saker som man fått av sitt ex. vad fan ska man göra med det?
Jag har fortfarande kvar gamla bildmappar på datorn där det står "ellinor & _____". jag använder fortfarande smycken jag fått och jag ser fortfarande de filmer jag fått av mitt kära ex. men han har jag ju glömt för länge sedan så det känns liksom inte så knivigt när jag hittar gamla fotografier eller en kärleksförklaring som ändå inte har någon betydelse idag. Eller jo, det är klart de har betydelse men de är inte så viktiga.
Däremot idag, när det rör sig om hur situationen är, då känner jag mig kluven. Jag har inte vågat gå igenom alla bildmapparna på datorn ännu. Jag vet fortfarande inte om jag ska slänga de korten jag faktiskt skickat efter och fått utskrivna på oss två. Ska jag verkligen slänga dom, eller kan jag behålla dem o lägga dem i en låda som ett fint minne? nja. ja vetifan. För mig betyder de massa massa massa. Det kommer de kanske inte göra om ett halvår då jag förhoppningsvis är fri från denna jobbiga hjärtesorg. Då lär jag ju vilja åka tillbaka i tiden och ge mig en klapp på axeln och säga att "det går över". men än är jag ju faktiskt inte där. Kanske kan jag låta någon annan plocka bort och rensa bland alla fotografier. Eller så kan jag helt enkelt vänta. Men jag måste fan göra det, gillar inte oväntade överraskningar som briljerar något i stil med "hah! ett misslyckat förhållande Ellinor. han ville inte ha dig! buhuu". Därför har jag valt bort grejer och personer på FB som påminner om det förflutna, för det blir ju faktiskt ett förflutet på något sätt. Things will never be the same again.//

jajja.

ja har en dejt imorn. jag är jäkligt nervös om jag säger så. Jag har redan förklarat situationen för honom och hur jag mår och att jag inte är ute efter något speciellt. Och det känns ganska trevligt att säga sådant från början. att träffa någon annan bara så här en månad efter allting betyder inte att jag glömt eller kommit över någon/något. Däremot så kan det vara bra för mig att tja, helt enkelt träffa någon. ha någon att tänka på osv. Det är inte så att jag känner människan så allting är verkligen som ett nytt blad. Kanske har vi ingenting gemensamt, kanske är han helt humorbefriad, kanske är han ful. Whateffs. Jag ger det ett försök iaf, har vi ingenting att säga kan jag ju alltid öppna käften och börja prata om mig själv (då kanske han iofs tröttnar o drar).
Så lite framsteg har det väl iaf skett!

amen ja vill inte se din status!

Hah, fan såg nyss att jag dolt hela 17 personer på FB. Vissa klarar man bara inte av, men det är ju heller ingenting man vill säga så man behåller dem iaf som vän. Vissa vill jag inte se helt enkelt. Undra hur många som har dolt mig? hm. den tål att tänkas på.

Just nu : naturgodis och fanta.

la la la

Jag vill fan inte göra ett skit idag. Ledig för första gången på länge och jag är trött! Vädret är med mig så känns skönt att bara ligga inne som ett jävla mähä. Igår var jag ute, det var skoj! :D
Blev tom full. hähä.

Drömde att jag vattnade massa blommor i natt. Hm.
Ska se L word hela dagen och laga mat. Det var länge sedan.

Först : dusch. Puss hey