sömnbrist

Kunde verkligen inte sova i natt. det har jag iofs inte kunnat göra pa ett tag. Men i natt var det fan värst. Det första jag tänkte pa när jag la ned huvet var att jag inte kommer Kunna sova. Sedan sa (jag skriver pa en tysk dator. alla bokstäver finns inte) blev jag helt svettig sedan började jag bli mörkrädd. Sovrummet var otroligt kusligt där ett tag. Rummet har en veranda och stora fönster med vita gardiner och sa ar det högt till taket. Michael sov som en prins vilket bara var störigt. Jag väckte honom tre ggr o ba "ja kan inte sova", men han hade förvandlats till en som inte brydde sig ett skit. Han var väl i djupsömn eller nagot för mig brydde han sig inte om iaf ;( Det värsta är att jag börjar tidigt imorgon. Alltsü halv sju pa morgonen, hur ska jag kunna sova i natt? vaknade fan vid tolv idag. Gaah. Och jag kan ju inte sova när jag kommer hem imorgon eftersom jag ska jobba pa kvällen ocksa. Damn it.
Jag blir sa grymt irriterad när jag inte har fatt sova ordentligt. Vem blir inte? Imorse ville jag be Michael dra at helvete. Som att det var hans fel?

Men jag började grata i natt. Tänkte pa massa daliga saker, utanförskap, hemlängtan, att det inte är som förr och vad fan man ska göra med allt egentligen. Det var ända ett tag sedan jag var sa grubblig, hoppas det bara kom i natt o inte kommer tillbaka pa ett tag. örker int.

Jag har känt mig rätt sa lugn ända till skillnad fran hur jag skulle känna för ett ar sedan. Jag sag saker väldigt svart pa vitt. Ibland kunde jag vara sa hard mot mig sjalv att jag tom tänkte "äh, men fungerar inget far jag väl ta livet av mig". Hoppa fran nagot för vad? för att jag inte far nagot jobb? för att jag inte vet vad jag ska göra? Snälla nagon, lite mer tror jag livet har att erbjuda. Nu känner jag mig mer avslappnad, lite mognare kanske? ;)
Det känns som att saker o ting ordnar sig ända, hur de än slutar. Att det finns lösningar för det mesta. Jag är sa tacksam och glad över mina nära kära. Det är jag verkligen.
Och nu banne mig, ska jag fa ordning pa sömnrubbningen!! om inte, kan jag ju alltid shoppa kläder i natt om jag inte kan sova. För hemma hos mig finns det iaf nagorlunda bra internet.

Puss!

segt

fan vad tyst det är här! det enda jag hör är regnet och mig själv. Itunes fungerar inte. Spotify fungerar inte. Radion fungerar inte. Internet är sa sjukt segt här sa jag snart smäller av. planeringen var att internetshoppa lite - AS IF! nu har det tagit  timmar att fa ned en hel websida. störigt.
sedan hade jag glömt bort att betala min telefonräkning. dubbelstörigt.