cant we all just came along?

anledningen till att jag skriver sådana seriösa texter är för att jag känner för det. jag är inte en sådan person som slänger något för att det har gått sönder. det finns saker och historier som betyder något för mig, dåligt som bra och för mig kanske det betyder mer.

//
det handlar bara om några känslor helt enkelt. men jag vill säga att jag är lycklig med min kille och han har ingenting med texterna o göra.


nu har jag tre filmer som jag vill kolla på; Shame, Soul surfer och Play.

Pyss!

shame.

det blev varmt ute och jag saknade dig. det var ju egentligen inte så märkligt med tanke på att jag inte hade någon annan att sakna. jag var mycket bätte än dig och det visste jag om, men att få vara nära dig igen vore som att mitt hjärta skulle bli helt igen - trots att det var du som tog sönder det. du svarade inte längre på mina desperata meddelanden, eller mitt falska skryt om att jag hade det mycket bättre än dig. man kunde bära linne utan att frysa och jag åkte tåg, det visste du. efter två timmar stod jag utanför din dörr. du hade en blick jag inte hade sett förut. inte på dig. jag ville ha dig och du förstod det. jag ville klä av mig naken ochh strippa för dig mitt framför din dörr. jag ville att dina händer skulle röra vid min kind, mitt hår. jag ville så gärna känna dig igen.
efter några timmar satt vi nakna tillsammans i din soffa. det var annorlunda. ett slut har en anledning och det fick vi lära oss nu, men vi sa ingenting. för vi hatade inte varandra för stunden. vi kände inget avsky just då. jag satt med mina händer för knäna och tittade på trägolvet. jag kände inte igen dina saker och tillbehör längre. allt var nytt och det fanns inga spår. några dagar efter förstod jag att det inte var tillåtet att känna dig längre. sakerna på ditt trägolv, mjölken i ditt kylskåp, lakanen vi älskade på var inte dina. det var din och din nya flickväns.
nu fanns det inget mer.
jag befann mig i en annan stad, i min lägenhet. dunkade huvudet mot väggen och föll ihop med händerna för ansiktet. den ända jag trodde kunda komma nära hade försvunnit. sedan den sommarkvällen har jag inte sett dig.