halloj!

har sovit ca 13 timmar på tre nätter nu. är helt slut i huvudet. klockan är strax halv elva, jobbat från sju till halv tio. promenerat redan en mil idag. har ätit en god frulle: ett hårdkokt ägg med maaaassa salt, ett glas frukostjuice, ett knäcke och så en liten kopp med mangoyoghurt.
Eftersom kvällen består av mer arbete hoppar jag naken ner i sängen och sover någon timme. Det är så underbart väder ute, så vill egentligen inte missa det, men känner att jag inte pallar att vara vaken. puss hej!

money must be funny in the rich mans world.

På tal om Gud. Han har lyssnat på mina böner och sändt mig en skatteåterbäring som heter duga. Norge gav mig 20 lax igår. Helt fantastiskt!
Jag är faktiskt inte så förtjust i att prata om pengar. Det blir nästan alltid negativa hintar i diskussionen plus att man så lätt blir stämplad som skrytsam. Men jag är faktiskt glad över dessa pengar! De är bara mina och jag får göra precis vad jag vill för dom!
Jag har inte fått pengar av mina föräldrar sedan jag var 20 år. Helt ärligt. Inte en krona! Jag betalar mian biljetter hem själv, jag köper oftast mat till mig själv när jag tom är hemma och hälsar på. Jag klarar mig själv, jag är ändå så pass stor att jag borde klara mig själv och det gör jag gott och väl. Jag tjänar väldigt bra här och det är något jag faktiskt är stolt över, även om det ibland kan verka så tabu. Jag har jobbat mig upp, kämpat och stressat för det jag betalar. Dock att denna skattegåvan var just en present till mig, jag klagar inte.
Jag älskar att spendera pengar lika mycket som jag jobbar för dom. Jag tänker inte snåla när jag är på besök i Sverige och när jag kommer hem därifrån ska jag beställa en utlandsresa långt borta - för att jag kan.
Det kanske inte är möjligt för mig om 10 år. bättre att spendera på drömmar, leva för dagen även om jag självklart vill spara en hel del.
Det finns ett halvkasst uttryck som heter "den som säger att pengar inte gör en lycklig har aldrig haft pengar".
Jag blir lycklig när jag kan köpa och jag göra vad jag vill. Det skulle väl alla bli?
Nu får jag värsta kapitaliststämpeln säkerligen för det kanske låter lite högmodigt, men jag sväljer det. Huvudsaken är att jag vet vem jag är och vad jag står för.
Jag kan bete mig som en proletär också. Trots att jag älskar att spendera och köpa dyra saker är jag inte för kapitalism eller klassamhällen. Jag är uppväxt i en medelklassfamilj, jag må ha varit enormt bortskämd och fått allting jag pekat på av pappa, men jag har också fått spara ihop till saker. Lärt mig lite vett om värden och hanteringar av just pengar. Jag är inte avundssjuk på överklassen, trots att jag kan fundera och tänka på hur det skulle vara att vara ekonomiskt oberoende.
Men man får aldrig tappa sig själv, det tycker jag är viktigt. Att skrika för sig själv framför en uttagsautomat för att man fått tjugotusen är sann lycka. Det är en ren gåva med en hel del tur.
Men som sagt, just nu lever jag för stunden. Det kan vända.
jag har varit på noll och det är ingenting jag önskar någon. Men på något vis är jag ändå glad för att jag har varit där. Inse saker och prioritera hur man ska leva.
 

SÖDERHAMN

 
 
Fantastiska! Jag vill ha! Drömmer om mitt "torp" med ljusa väggar och vitt trägolv och så dessa fina grejer.
Please God?