morning

min statistik är tillbaka! Jag kan alltså äntligen se den, hoho! nice nice.
Jag är långt ifrån Kenza, men att ca 55 läser min blogg är spännande (och lite läskigt).
ohwell,

jag fick ett samtal igår från ägaren av souvenirbutiken på Kvikne Hotel, hon undrade om jag visste någon som kunde tänka sig o jobba där i sommar. Det visste jag inte.
Men om ni - någon inte har något för er i fem-sex månader och har lust att tjäna lite pengar och bo på en vacker plats, då tycker jag ni ska söka!
Har pläotsligt blivit en rekryterare ha ha, nämen mejla mig om ni är intresserade!

kjam

jämlika

vi pratade om vad man ser hos på det andra könet. jag berättade att jag vet flera som är väldigt petiga och tom ställer krav..
"han måste vara jävligt lång"
"fina händer"
"brunhårig"

Själv tycker jag det räcker med att han är fräsch, duschar och är ren (borsta tänderna!!). sedan måste han lukta gott. det tycker jag verkligen om och det är viktigt för mig. Jag tycker också det är viktigt med fina och ärliga ögon.
Det räcker.

Jag fick inget riktigt svar av min kille men han nämnde att tjejer som är för "barbie". Dvs sminkar sig löjligt mycket och som värnar för mycket åt sin kropp och sina kläder.
För mig låter det vettigt och skönt. Jag vet att jag kan stå länge framför spegeln för att få till den rätta eyelinern och ja, jag bryr mig oftast om vad jag har på mig. Men det är inte superviktigt.
Mitt hår behöver inte alltid vara plattat och glansigt, jag behöver inte täcka mina pusor och finnar varje dag och jag ställer mig  inte på vågen och gråter. Jag har inget behov av att springa 3 km eller göra sit-ups innan jag går och lägger mig för att jag har käkat kolhydrater en hel kväll.
Det är sexigt med självdistans hos människor och det är inte farligt att känna att man har det heller, tycker jag.
Åh, som jag hade velat se annorlunda ut - absolut. Hade jag haft råd att göra ansikts och kroppsbehandlingar hade jag förmodligen gjort det. Men jag tränar inte ens.

Det är väl inte så viktigt vad min kille tycker om mitt utséende, men jag skulle ljuga om jag sa att jag Inte brydde mig . klart jag gör det. Men han ger mig fler komplimanger när jag är osminkad och går omkring i "lösa" kläder än när jag har klänning och mörkmålade ögon, för mig säger det något.

Det jag menar är att man behöver inte göra sig "fin" för någon, om det är något att ha borde han se det utan ett lager smink och ett par orakade ben.

Det är inget fel att träna, hade jag haft ett gym som granne hade jag inte tvekat att gå dit och springa skiten av mig och lyfta lite vikter. Men en muskelknutte är verkligen ingenting för mig, eller ytliga sparvar för jag hade inte klarat av att alltid tänka på hur jag ser ut eller behålla min självdistans.