gå vidare.

sista dagen i Vimmerby, det ska bli jättekul att åka till Gbg idag, att få se Emelie och Lykke igen. Men samtidigt har jag och pappa haft dte så mysigt här, mamma också såklart. Men just nu känns det lite vemodigt.
Det är nämligen så att pappa ska flytta.
Han har köpt en gård tillsammans med Krister utanför Kisa (!!)
Vi var där igår då han ville visa upp det för mig och ja kanske tom något framtida arvode för mig, jag vet inte riktigt...
Huset var verkligen jättefint, stort! 
De ska renovera om hela huset och eftersom pappa är väldigt bra på just inredning och sådant så kommer det bli spektakulärt! Men är ändå förvånad över att han ska flytta till en gård, ha trädgård igen och så.. Men det blir ju ett projekt och eftersom han går i pension om två år så blir det väl nyttigt antar/hoppas jag.
Trädgården var ENORM! dessutom går det en stor å genom trädgården med tillhörande ö.
Och det ska verkligen bli jättekul att komma hem till en trädgård igen, springa på gräsmattor och sola osv. 
Men ändå annorlunda att åka till Kisa varje gång man ska ha en liter mjölk.
 
Sedan känns det sorgset eftersom jag verkligen älskar och bedårar pappas nuvarande lägenhet. Läget är toppen om man nu ska bo i Vimmerby och jag har alltid sett det som ett "hem". Det är enligt mig den finaste lägenhet du kan ha i Vimmerby och jag har så starka minnen härifrån, så ledsen det är jag allt.
Det var verkligen tungt när vi flyttade från huset på pilgatan där jag växte upp, jag hade svårt att acceptera att vi skulle flytta och nu känns det som att jag är sjutton år igen. 
Gården är fin och jag ser fram mot att hälsa på osv, sedan är det ju faktiskt inte mitt ansvar heller. Han måste leva hans liv och göra vad han vill osv.
Men nu har jag bara mamma i Vimmerby och trots att jag försöker besöka henne så ofta jag kan när jag väl är här så känns det lite småjobbigt. Jag gillar inte hennes sambo, han är otäck och respektlös. Har alltid varit. Att sova där varje gång jag kommer hem och hälsar på, det är något jag inte är så förtjust i. 
Att ta pendeltåget till Kisa varje gång jag ska hälsa på pappa känns väl också sådär. 
Men samtidigt är det något jag måste acceptera, jag flyttar ju till ett annat land och det tycker säkert de är jobbigt också. 
 
Speciellt känns det svårt att inte fira jul här igen, vi har haft det så fint här innan. 
 
Men livet har sina förändringar, och det ska vara så. Jag är jätte imponerad av att han faktiskt vågar ta ett sådant steg. Skaffa trädgård igen, börja om från ruta ett. Sedan ska de skaffa katter också, det gillar jag!
 

snäll pappa.

Förresten! Jag äter upp mina ord, jag vet! Men jag fick den nya Marc Jacobs parfymen! Pappa gav mig den som sen födelsedagspresent, aww han är så snäll! 
Och åh vad jag gillar den. Tom hon i kassan sa att den var lite "jag" hur hon nu kunde veta det hm..
 
 

15:43

jag är så jäkla frusen! har varit ute idag, fått se pappas "nya projekt". Jag berättar senare...
pappa väckte mig vid halv nio imorse och sedan dess har det varit full fläkt. vi har gjort "stan", köpt resväska och en heldräktsoutfit till flyget = mjukisbrallor med tillhörande tröja, sedan drack vi latte på Café Royal. 
Nu är vi hemma igen och jag ska strax ta en lång och varm dusch innan jag sadlar om till mjukisoutfiten (måste inviga höhö). Sedan måste jag ta tag i packningen, fy fan.. drar mig! 
men så är det!
 
 
en hederlig flugsvamp.