GNÅ!

Gott nytt år allihopa!! 
Nu drar jag till Gbg och festar arslet av mig.. Puss puss Nya favoriter i mitt badrumsskåpDenna handkräm är jäkligt effektiv och prisvärd, det ända minuset är att den är luktfri men vad gör det för vintertorra fingrar? 


Det här är en ögonskuggeprimer och jag lovar, den får färgen att sitta som berget från kl sju till tio på kvällen. Äntligen vågar man sota ögonen utan att se ut som en panda efter sex timmar .. 

The sun dont shine without you, yeah

2014. 
Jag är nyfiken på vad som kommer ske, blir det äntligen "mitt" år?
Det är en sådan jävla kliché att alla uttalar sig "nästa år kommer bli bäst! nästa år är MITT år" osv.
Man ba "okej?"
Jag vågar inte riktigt satsa fullt ut att 2014 kommer blir fantastiskt, men jag vill gärna på positiva tankar och göra en del förändringar som förhoppningsvis gör mig bättre till mods. 
Det här året, har ju inte varit särskilt bra. 
Det har varit tungt, många motgångar och en deppig aura. 
 
Det jag vill satsa på 2014 är:
 
* Få en underbar svensk sommar. Jag skiter tamigfan om det spöregnar konstant. Jag vill umgås med vänner som jag inte varit så mycket med den senaste tiden. Jag vill vara full och gå hem när det är ljus ute. Jag vill gå på festival och jag vill dansa. Jag vill bada i havet och hänga i parker. Jag vill fira midsommar och fiska med metspö. 
Jag vill sitta på en uteservering och äta kulglass. Allt som jag drömt om de senaste tre somrarna när jag har varit i Norge vill jag göra denna sommar. Om jag får ett jobb där jag jobbar konstant, jag skiter i det. Jag får väl bli 20 igen och klara av baksmällor helt enkelt. Jag vill satsa på galenhet och roligheter!
 
 
*Jag vill börja träna! 
Just nu har jag inte riktigt pengar till det, men när jag har det vill jag verkligen börja träna som jag har gjort en gång i tiden. Det är inte det att jag vill rasa i vikt, jag vill bara röra på mig lite och helst bli stark. 
Jag hoppas jag kan fortsätta springa i sommar som jag har gjort de senaste två åren för det tycker jag verkligen är roligt!
 
 
*Tänka positivt. 
Göra saker som jag tycker är roligt, inte låta något arbete eller någon individ trycka ner mig. Inte vara så hård mot mig själv heller. Försöka ta saker med klacksparkar och ändå leva med mottot att jag fortfarande är ung och har hela livet framför mig. Vara nöjd med saker och inte gnälla så sablans mycket, helst inte så mycket tills folk säger upp kontakten med en. 
Jag vill verkligen le mer nästa år!
 
 
*Förlova mig eller gifta mig.
Okej, det här tänker jag inte ha som ett löfte. Men jag skulle gärna vilja förlova mig nästa år eller gifta mig. Jag känner att jag vill vara där och helst så fort som möjligt. Är dock lite traditionell när det gäller till frieri, det kanske man inte kan tro om mig.. Men jag vill att det ska vara väldigt romantiskt och överraskande, en makalöst vacker ring och att det ska vara killen som gör det. 
 
 
*Umgås med vänner.
Nu kom jag ju till Sverige i september, men jag har fortfarande så många kvar jag vill träffa och umgås med. 
Så nästa år vill jag verkligen ta tag i det där, hälsa på mina vänner och höra av mig mer. Hänga och ta igen tid.
Inte minst med Sanna!
 
 
*Resa
Det här säger jag varje år. Men det är något jag tänker på varje dag. Och detta år lyckades jag bara besöka Österrike, Norge och Sverige. Skittråkigt! Med tanke på hur mycket jag lyckades se 2012 så är det här en fis i rymden för mig. Jag hoppas på fler weekends och en solresa, det behöver inte vara så jävla långt, bara det ger mig den där känslan. 
 
 
 
Har ni något speciellt ni vill satsa på nästa år?