magkänsla

ibland är det så jäkla svårt att verkligen Gå efter sin egen magkänsla. 
vad som är rätt och fel.
de flesta råd man oftast får höra i vissa sammanhang är "följ din magkänsla". 
 
"följ ditt hjärta"
 

jag var ju på en intervju i veckan och när jag gick därifrån så sa magkänslan med en gång nej. Eller ett svagt nej.
men kan man verkligen följa sin magkänsla när man är arbetslös och desperat efter ett arbete? 
jag vet inte.
jag fick svar idag från en annan ansökan i Gbg, vilket betyder 2 - 1 mot Västervik och det kanske trots allt är ett tecken. Eller?
När det kommer till jobb har jag på senaste tiden alltid följt min magkänsla. Jag har sagt upp mig när jag har kännt att det har gått alldeles för långt, när det går till en gräns när man inte klarar av mer. Då har magkänslan och jag hängt ihop. Men i min situation där jag är idag känns det lite farligt. 
Ena stunden tänker jag Götet, andra Norge, tredje Karibien (M har fått ett jobberbjudande) och minst Vimmerby. 
Magkänslan säger att det inte kommer ordna sig här och det är läskigt att känna så, även om det kanske betyder något bra. 
 
I kärlek har jag egentligen aldrig följt vad magen eller hjärtat säger. bara tills nu. Innan när jag träffat den ena efter den andra så har jag haft aningar "han vill inte träffa mig mer" men ändå låtit det vara.
Eller "jag borde verkligen göra slut nu", men så har jag försökt lite till. Om jag vore singel idag skulle jag vara mer rädd om mig själv och verkligen följa mitt hjärta och tänka lite mer på vad Jag vill. 
 
Likadant med boenden också, där kan man nästan känna efter första ögonblicket om det känns bra eller inte.
Nu talar jag för mig själv, men har jag blivit förälskad i ett boende och har möjligheten - så flyttar jag givetvis in. 
Är det i ett ruskigt område och man ser löpsedlar framför sig "våldtagen på hållplats", så ska man nog tänka efter lite till. 
 
Jag tror egentligen att om man följer sin magkänsla och sitt hjärta så löser det sig till sist, det måste vara en mening med att saker är som det är. Karma och betydelse. 
När saker och ting verkligen känns motigt kan man kanske belöna sig själv genom att tänka att allting har en mening och att korthuset ska stå upp en dag. 
Eller?