Sista Juli - tankar.

Jag kan verkligen inte förstå att det är sista juli idag. Vad fan hände?
Precis ingenting.
Men den här sommaren vill jag än så länge inte lotsas om, så det gör mig inte så mycket.
Satsar på vintern istället, det mörka och kalla. det verkar tydligen passa min själ.
Ohwell.
Folk uttalar "SEMESTER" hit och dit som att det vore en major nyhet. Tycker det är lite själviskt med tanke på att alla inte kan ha en semester eller har råd att göra något heller. Likadant med högtider, alla firar inte allt. Men så är det.
Jag undrar hur det skulle ha varit om jag hade tagit jobbet i Vimmerby. Vilka hade jag hängt med? Hade jag haft roligt? Hade jag gillat jobbet? Kanske jag hade varit gladare.
Jag undrar hur det hade varit om jag haft semester. Ni vet, riktig fem veckors semester. Hur hade mina planer sett ut? Var hade jag rest?
Äh vilket jävla gnäll hah.
Nu har Michael skickat iväg ansökningar till Australien och Cayman Islands. Så många möjligheter, så svåra val.
Emelie har dessutom hittat ett förstahandskontrakt på en trea i Alingsås. Men den är väldigt dyr för två kommande arbetslösa så det känns lite osäkert också. Men jag kämpar med att se saker o ting positivt, kanske inte att det ordnar sig för det verkar det ju aldrig göra, men att det finns alternativ iaf och det gillar vi.
 
Vad ska du göra sedan?
Den ständiga frågan som dödar mig. Jag kommer liksom aldrig veta vad som ska hända efter det och det.
Ingen vet, inte ens Gud.
Någonting ska det väl bli av mig men jag vet inte vad. Jag är så trött på att få den frågan och att jag själv ställer den till mig dag för dag. Jag vet inte.
Jag gillar planer och att ha mål, men det betyder inte att jag alltid vet exakt hur nätet ska gå ihop. Vad jag ska kryssa av och så vidare. Det är svårt att ha det så, att gå i det tankemönstret men jag kan ju tyvärr inte ändra mig på en natt. Kanske börja med att inte ta saker o ting så allvarligt? he he
 
Närrå, de senaste dagarna har jag ändå kännt mig relativt harmonisk så det är väl okej ändå. Tjarrå
 
ps. och killen o jag är ihop igen
 

14:52

seg dag. och jobbet har inte ens börjat ännu. gick upp klockan halv nio för att säga hejdå till Michelle som drog hem. gick tillbaka och lade mig, vaknade två timmar senare och såg klart "Killer clowns from outer space" på Netflix faaaaaan så dålig! men var tvungen ;) Käkade lunch och hade ett långt samtal med min goda vän Sanna. Det var uppfriskande. Något annat som borde vara mer uppfriskande är kanske naturen här utanför fönstret, men jag pallar inte det just nu. Har lyssnat på sommarprat och podcastar hela dagen och nu börjar jag snart. Tycker det är kul med radioprat osv men alltså, jag blir så jävla rastlös. Jag kan liksom inte bara ligga ner i sängen och lyssna. Och sommarpraten är ju fan nästan en timmes långa! Och jag kan inte läsa en tidning samtidigt för då tappar jag koncentrationen. Målar naglarna och städar typ. Nackdel. Ohwell. Tänkte bara säga hej.
 
 
 
 

Bergen

Igår tog vi skutan till Bergen.
Det var SÅ underbart att få vara civil igen, gå i butiker och vara lite "normal". Man blir lite knäpp här uppe på fjället eftersom man hänger med samma folk hela tiden, förutom gästerna förstås.
Vi käkade på donken, strosade omkring, jag shoppade loss, Michael var i sykkelbutikken och så fikade vi på Roll and Rock. Det var en mysig och romantisk dag och jag gjorde riktigt goa köp. Har dock ingen aning när jag ska använda allt, men de dagarna kommer väl ;)