When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself

I tried carrying the weight of the world
But I only have two hands
I hope I get the chance to travel the world
And I don't have any plans
I wish that I could stay forever this young
Not afraid to close my eyes
Life's a game made for everyone

Fredag i Flåm

igår var jag och två kollegor nere i Flåm och käkade på Ægir bryggeri (de producerar massa massa öl). Det var ljuvligt att äta något annorlunda för en gångs skull och unna sig ett glas till det. Det var mycket gott!
Dessutom var det en ljummet i luften och det luktade nyklippt gräs. Mys!
 
 

butter.

För tillfället känner jag mig ganska butter. Det spöregnar och idag kom det snö på fjället. det är inte ens juli. inte riktigt än. så deprimerande. 
muntrar upp mig med persikor och sex and the city och en ny bok. läste ut 50 shades of grey förra veckan. blev ganska besviken. förstår inte riktigt hypen? dialogerna var så dåligt skriva och det ända de gjorde var ju att typ knulla. det känns som att det är en bok som folk gillar som kanske inte läser så mycket böcker och som aldrig läst erotik förut. jag är verkligen inte en bokmal men jag har läst lite erotik och 50 shades är inte den bästa erotikboken jag läst. och de andra två böckerna? nja, det känns inte så brådskande faktiskt.
nog om det.
imorgon är det söndag. det betyder att jag har varit rökfri i fyra veckor nu. alltså zero ciggys. så gött. hurra för mig!
 
 
Japp, chokladsvall it is. När jag mår lite halvdant så färgar jag alltid håret. Älskar det.