Staken

Advent är inte förrän på söndag men jag har redan pysslat ihop en ljusstake tills dess. 
Plåtgrejen, ljusen och siffrorna är ifrån Balders hage, mossan och glitterpysslet har jag köpt i mataffären för en lite mer personlig look hehe
Visst blev den fin? :)
Novemberrusk

Dagarna går och går.. 
Jag väntar på snö, väntar på något bättre, väntar på julen, väntar på besked.
Jag försöker ställa mig in på att jag inte kommer in på skolan för då kanske det kommer kännas lättare hur det än går. Jag söker i alla fall andra jobb också, kanske att jag inte är lika aktiv som jag var för en månad sedan. Men jag försöker verkligen. Jag vill ju såklart ha ett fulltidsarbete, man blir ganska less på att bara "gå hemma" också.
Dagarna känns ganska ensamma, M jobbar jämt och mitt umgänge här i Alingsås är väl inte det största heller. 
Jag vet att det är jag som har valt att bo här och jag älskar verkligen vårat hem och våran lilla trilogi, men jag saknar delar som skulle kunna göra att det känns lite bättre. 
Jag har inte råd att åka in till Göteborg var och varannan dag där jag känner att mitt umgänge finns, jag är verkligen öppen för att flytta i framtiden för att just få pusselbitarna att passa. 
Det lät ganska vemodigt igen kanske, och jag vet att min ton kan låta väldigt otacksam. Men jag är nog en sådan person helt enkelt, jag vill verkligen ha Allt. Och lite till.
Jag nöjer mig väl helt enkelt inte med de saker jag har i livet. Å andra sidan vill jag bara att saker o ting ska fungera. 
Ikväll går jag på mitt nattpass som jag ska fortsätta med tills måndag natt. Så räkna inte med att höra något från mig då jag kommer bli en levande zombie som inte kommer tänka på något annat än sömn sömn sömn.
 
 
Promenad i Nolhaga här i Alingsås :)