3

Tre saker i lyan som gör mig väldigt glad  ! 

Nya spegeln från Ikea som jag velat ha jättelänge! Självklart blev det tjiv mellan mig och Michael om hur och var den skulle vara men jag fick som vanligt min vilja igenom, thank god! 


Att min (typ) trettonde orkidee lever!! Och den strålar ju! 


Min alldeles för dyra men ack så fina nya kökshandduk. Visst är den fin? Michael suckar åt den men jag blir alldeles glad av den! Vill liksom hänga upp hela på väggen men det går ju inte ;(

Skitdag

 Vilken sugig dag det har varit. Usch! 
Tåget kom aldrig? 
Jag som skulle ha en myshelg med mamma på tu man hand och träffa vänner från förr. 
Det sket sig. 
Tacka SJ för det. 
Väntade i fyra timmar på att tåget skulle komma men det var totalt stopp. Och efter mitt andra samtal till SJ där jag bad om ersättningsbuss/taxi fick jag nobben. Blev så himla besviken. 
Så jag gav upp och gick hem igen. Orkade inte vänta längre? Speciellt när man bor sju minuter bort och man aldrig fick besked. 
Jag får typ alltid problem med SJ. alltid är det något och det är enligt mig det sämsta i hela världen. För jag har faktiskt ändå en del tågerfarenhet, jag har tågluffat i Europa och åkt en hel del i Norge, Österrike och ja Sverige. 
Fy fan. 
Visst kunde jag fortsätta och vänta och vänta men efter fyra timmar och dryga personer på SJ (plus telefonkö i en kvart) så känner man sig ganska förbannad. 
Jag skulle varit framme kvart i ett idag, för jag skulle åka hem ganska tidigt på söndagen. Så jag hade ingen lust att komma hem kl åtta och bara få en dag med mamma. 
Sedan när jag kom hem gick jag o strosade på stan, jagade klipptid- fanns ingen, köpte ett halsband till Willie - när jag kom hem råkade jag klippa sönder det ur förpackningen, fanns ingen mjölk till kaffet vilket jag först märkte efter att jag hade bryggt sedan köpte jag en dyr parfym på Kicks och när jag kom hem så hade jag tagit fel förpackning (är ju öppnad såklart så kan inte lämna tillbaka den). 
En jävlig dag med andra ord. 
Nu ska jag bedöva det med vin och chips.