Peppad

Idag var jag på Endorfin i Alingsås för att diskutera hur min kommande träning kommer se ut och vilket paket jag ska köpa osv. 
Förmodligen kommer jag börja med en PT för att lära mig vilka vikter jag ska köra på som passar bäst till min kropp och sedan ska jag försöka lägga ett schema så jag får in vilka rutiner jag ska köra på osv. 
Jag längtar faktiskt nu! 
Kostmässigt så har jag bestämt mig för att köra Lchf ett tag, jag har gjort det förut och det är en diet som jag tycker funkar bra, jag far inte illa av det och jag går ner i vikt av det. 
Det här blir spännande och jag hoppas att jag kan fortsätta känna mig peppad! 
Efter snön är borta ska jag försöka ta upp löpningen igen, jag är inte så förtjust i att springa i snö (rädd för att halka) och nu när jag inte röker längre så vill jag försöka få mina lungor att må bra igen. 
Wow alltså. 
2015- nu kör vi! 

Årsresumé del 3

Under hösten och vintern ägnade jag mitt liv åt studierna - typ. Det var tufft och slitigt och jag hade väl inte räknat med att det skulle vara så kort tid mellan tentorna heller. Men det gick! Pga skolan fick jag nya bekantskaper vilket i sig var en fin och härlig bedrift. Jag har varit ganska bekymrad över mina vänskapsrelationer det här året så nya ansikten och hjärtan har verkligen varit ett stort guldhjärta för mig!
Jag började jobba på Villervalla som är en butik i Alingsås som säljer barnkläder - idag jobbar jag fortfarande kvar och det är jätteroligt arbete, jag trivs verkligen!
Och jag klippte/färgade mitt hår - äntligen! Bara ett års mellanrum hehe
Det var även val i Sverige, ett val som jag var nervöst över. Blev glad över att det blev en annan regering men rädd över SD:s makt. Men jag blev å andra sidan inte förvånad heller.
 
 
Det bästa som hände under hösten/vintern förutom skolan var ju såklart att jag blev moster igen! Till en liten Leon. Han var och är alldeles perfekt och varje gång jag får träffa honom så blir mitt hjärta alldeles varmt.
Pappa bodde här nere nästan en månad för att hjälpa Emelie med Lykke osv, han bodde hemma hos oss vilket både var påfrestande och roligt på samma gång. Just det, pappa gick även i pension i år. Konstigt, märkligt och annorlunda.
 
 
Vintern blev härlig. Julen var mysig, jag klarade tentorna, hängde med klassen och jobbade mycket. Precis som jag ville ha det.
2014 blev ett mycket bättre år än 2013 i alla fall, den saken är klar för det året kan vi ju stoppa upp någonstans.
Har skrivit det förut, men passar på att skriva det igen - Gott nytt år!