Grönt

Jag försöker åtminstone ha minst 3 vegetariska dagar i veckan. Främst för ekologin och hälsans skull. Däremot är jag inge vidare bra på att komma på recept, speciellt inte när jag försöker utesluta kolhydrater, but at least I try ;) 
 
Ärtbiffar, mangold och egengjord chilisås på turkisk yoghurt. Hur gott? 

Rast

Jag blev så förbannad på nordisk medeltid så jag gick en sväng på stan istället... Brunt, svart o guld är nog min favvokombo atm.. 
Solen i ögona... Imorgon är det oktober 
.. Svettig inne på H&M.. 


Älskar den här kappan! Men vet inte om den kanske är lite för tantig? Jag har storlek M i den o jag vet inte om den är för liten då man förmodligen har stora o bylsiga tröjor i vinter, men L är typ för stor i ryggen? Vad tycker ni? Någon? Denna är också fin. 

Äh det blev detta istället :) alltid något hoho 


Stress

Har typ en klump i magen. Får vara barnvakt åt Lykke när Emelie knappt kan gå och det är inget jag egentligen hinner med men vad ska man göra? Klart man ställer upp. Och så fick jag tråkiga nyheter från grannen. Blir besviken och Michael bryr sig inte i vanlig ordning typ. Dricker alldeles för mycket cappuccino men försöker gå ut o ta frisk luft när det går. Läser och skriver. Drömmer om resultat. Vad ska det bli?