Valle

Idag är det valborgsmässoafton. Jag tycker om valborg väldigt mycket! Det är någonting med att sommaren är på intåg, att det är vår och att det är fest. Sedan skriker man sig hes på en demonstration dagen efter, bakis och dan!
Jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på ikväll. Det finns några alternativ som inkluderar fezt o sådant - vilket såklart är kul men å andra sidan vill jag bara vara hemma också. Det kanske låter fett tråkigt, men jag är ju lite tråkig också I guess. Nämen jag ska typ iväg varenda helg nu framöver så det vore nice att bara sitta inne och typ "va" men sedan kanske jag ändrar mig efter några glas vin.. vi får se.
demonstrera kommer jag inte heller att göra. herregud, när gjorde jag ens något sådant sist? måste vara flera år sedan. nu har väl tyvärr intresset för det svalnat något, men jag tycker att det är en fin grej med valborg.
+ att jag är så inne i tredje säsongen av HOC nu så jag vill typ inte lämna tv:n heh. fy fan.
Nog om det!
Tänkte bara kika in och önska er alla en fin valborg!
Puss & kram
WishlistSkärbräda - Hemtex 
Kopp - Hemtex 
Läppbalsam - Elisabeth Arden 
Vas - Hemtex 
Ansiktsborste - Clarisonic 
Parfym - Si 
Ljuslyktor - Skultuna 

bla bla

började dagen med ett besked om att valborgsfirandet imorgon är inställt. känns ju lite jobbigt men sjukdomar går ju aldrig att ställa in tyvärr. kom till jobbet och tog en hallongrotta och en cappuccino. hej sockerbomb!
fick besked om att jag ska börja jobba lite i finansavdelningen vilket gjorde mig väldigt glad och hoppfull. drömde förresten mardrömmar om Interstellar igår. jag är ju liksom rädd för rymden. tanken över att vi ens bor på en planet tycker jag är skrämmande och det var det jag drömde om typ. heh. igår började vi med tredje säsongen på House of cards. la märke till sexscenen när han får en panikångestattack o ba "de är fan sjuka i huvudet". kan typ inte sluta tänka på den scenen. hm. aja. det började hagla och hysteriregna förut vilket fick mig att tänka på att det alltid är så jävla kallt på valborg. varje år. så kanske jag låser in mig med något gott vin och något gött att äta. har ingen lust att frysa ihjäl i en park även om det skulle vara ett alternativ. aja. på fredag kommer Frida <3 tittar även på resor till Örebro då jag vill hälsa på min älskling där <3 lotsas nätshoppa och drömmer om en kornblå väska i sommar. kikar även på resor och drömmer om semester. speciellt när vädret är såhär. saknar min katt då jag såg ett lejonklipp imorse som var SÅ gosigt. blir stressad över alla poddar jag har att lyssna på. har prioriterat bort radio och musik den senaste tiden då jag bara lyssnar på poddar typ heh. känslan när man börjat på en ny podd och har typ 100 avsnitt kvar? iofs underhållande, men ändå stressande överlag.
har fått rännskita av det vidriga kaffet och tuggummituggandet så nu ska jag dra o stresskita. Haj