På landet med bilderInte på landet, men i Vimmerby hos min gamla partner in crime Frida. Älskade hennes bohemiska och personliga hem, älskade även henne för att hon är en underbar vän som finns i mitt liv. 


En kopp té på kvällen med en hemmagjord kaka på vinbär - plockade från gården.

Fullt ös.


Lilla rosen


Solen <3
Denna plats är magisk.

Glad av solsken. Dock har der varit lite jobbigt i skallen idag. Ni vet när man kan känna sig lite kvävd i sin egen familj? Typ så kändes det idag. Speciellt som det lilla syskonet så kan man känna sig så jävla liten på jorden när man typ bara vill ställa sig upp vid middagen och skrika. Jag känner mig inte alltid välkommen här även om jag älskar att vara här. Det gör mig ledsen och låg men jag försöker ändå njuta på något sätt ändå. Jag är bara så trött på vissa personer.

Fiske. Japp, det nappar allt. Små mörtar och abborrar men även EN stor öring. 
Efter kubspel och badminton hoppade jag även i ån för lite bad. Kallt ? Ohja. Men väldigt svalkande.

<3

Skörden

Waggmunk - på pappas sätt. Otroligt gott (och fett).

Jag och Michael bakade en fransk citrontårta med hallon från trädgården som garnering. Det var till storbesök av..

.. Min älskade faster Bitte. Hon får mig alltid att skratta och jag skulle kunna sitta och prata med henne om allt i all evighet. Morotsfittan...

Imorgon ska jag på äventyr runtom Vimmerby. Jag har ångest varje natt pga jobb och pendling på måndag och att ha en vardag i Alingsås igen. Det kryper under mitt skinn. 


Men jag måste försöka tro på framtiden och lita på mina instinkter. Det bästa med den här sommaren är att jag kommit så nära gamla vänner igen. De har fått mig att inse att jag ändå är en fin människa som är värd allt i hela världen. Ni är guldkorn och jag älskar er.
Jag har även kommit fram till att livet är värt att levas på exakt det sätt jag vill, hur det än är möjligt. Att kasta bort åren genom att grubbla och vara bitter - det är inget liv som är roligt att leva. 
Och Michael - för att du alltid satsar 100% trots mina brister.

WantiesVäska - Lindex 
Korg - Åhléns 
Örhängen - Lindex 
Mascara - Lancome "New edition Hypnose" 
Sko - Wera/Åhlens 
Klänning - Lindex 

På landet

Jag håller till på landet utanför Kisa och trots att det regnar så är det underbart att vara här. Jag vaknar upp till spinnande katter och pappa som brygger kaffe och somnar lite halvlullig på rödvin med en upphittad gammal själskrivande dagbok som kvällslektyr. 
Idag var vi och hälsade på min yngsta morbror Roger i Åhl. Där växte pappa upp tillsammans med sina tio syskon och min farmor och farfar som idag är väldigt saknade. Det var trevligt, det dracks kaffe och det skvallrades om släktingar som vanligt. Vi tog med oss gummistövlar för att gå ut och leta efter svamp, men dessvärre kom Tor med sin hammare på besök. Här hemma lagade jag till en smarrig bolognese och nu ser vi på allsång på Skansen medan kissarna tigger chips under bordet. 
Här kommer några bilder tagna det senaste dygnet :