This summer is gonna hurt like a motherfucker

Nu checkar jag ut från Örebro... Sitter på tåget med en kille framför mig som luktar svett och äter en illaluktande kebabrulle. Aja. Tackar livet för denna underbara helg som jag kommer berätta mer om imorgon. 
Imorgon är det juni och då börjar det. 
Törsten

Alltså GUD. Det är typ allt jag tänker på för jag hoppas att Han kan hjälpa mig nu. Jag tog det Inte lugnt med spriten igår, alltså - wow. Jag dansade och var verkligen på hugget! Kom hem vid elva och började spela musik för Michael som låg lugnt i soffan o ja ba "håångla!!" Typ. Å han ville typ att jag skulle ligga i gästrummet pga stank och allmän fylla. Aja. När klockan ringde halv sju imorse var det som ett skämt - såklart. Men jag tog mig upp, tog en iskall dusch och fräschade upp mig. Fick i mig en skål fil but that's it. Sedan kändes det inte så farligt. Iaf. Planerade att jag skulle köpa massa gott på Pressbyrån innan avfärd. Typ en sådan kycklingcurrybaguette och två iskalla Loka. Och kanske något sött. Planerade en mysig och goood tågfärd. Jag cyklar i pissregn till tåget med två väskor. Pressbyrån - stängt. 
Inser att jag inte hinner till något annat. Tänker att jag köper på tåget istället. Sätter mig på tåget och frågar konduktören var bistron ligger "nej det har vi inte här. Vi har INGENTING!" och det sista sa hen med en jävlig ton. Alltså ni förstår inte. Ingen dryck, ingen mat inte ens ett jävla tuggummi och min mun är så torr så jag är rädd för att kräkas för det smakar typ gift i munnen. INGENTING. Ringde Michael och grät och han förstod. Gillar allt stöd man kan få i sådana här lägen. Åååhhhh. Två timmar. Håll ut. 


På önskelistan...Den här parfymen "Daisy Sorbet" får gärna flytta in i mitt badrumsskåp. Doftar ljuvligt som sommar.