Helgen i Örebro

Som sagt, ni vet ju att jag for till Örebro i fredags, var en miljard folk på tåget, fick byta plats typ tre gånger eftersom jag inte hade bokat någon.. Jävla tjiv alltså.
Men det var skönt att bara lyssna på poddar, läsa V. Nu! och bara vara.
Fram kom jag till slut och jag blev serverad direkt :) 


Gött. Michael var hemma och skickade mig denna bild : 

Lol alltså..

Sedan bytte vi julklappar och jag fick så himla fint <3 

Nevermind mina korvfingrar, men ringen? Och av mitt favoritmärke, så fin! 

Så såg vi på och idol och moffade..

Och avslutade med "jag vet vad du gjorde förra sommaren". Skrattade så jävla mycket åt jävla Freddie Pince Junior!! Sjukt dålig skådis!! 


... Och så blev det lördag 


Efter frukost begav oss ut på en brakshoppingtur.

Köpte bla den här lille söte till Leon i julklapp: 

När fötterna blödde av allt stros gick vi hem och såg "Ensam Hemma 2"..O så gjorde vi oss i ordning..
O så gick vi till en italiensk restaurang..
Jag började med en carpaccio.


Och avslutade med en salamipizza..


Sedan gick vi till en bar och drack drinkar..Och så blev det blurrigt, men kul kväll! 
Michael kom sedan och anslöt till oss andra.
När vi vaknade på söndagen (vid tolv hehe) begav vi oss till en julmarknad.
Skitbakis och jävliga for vi hem igen. I bilen på väg hem fick jag reda på att jag fick VG i svenskan så yaaaay. Känns SÅ bra.
Örebro gav mig mycket positiv energi! 


Första advent

Igår fick jag feeling. Trots stormen utanför fönstren så kände jag det där lilla pirret. 
Vi pyntade hemmet, tände de nya doftljusen från PartyLite och YankeeCandle, lyssnade på "Driving home for christmas" och piffade julgranen. Och så tände vi första ljuset såklart. Till det åt vi pepparkakor och lussebullar, eller nej det gjorde vi inte alls. Vi åt kebab pga megabaksmälla, men ändå. Julstämning var det, så pass att jag längtar hem nu.. jag vill lägga mig i sovrummet och titta på min fina julstjärna och njuta av det mysiga. Och riktigt härligt att det var massor av snö imorse, myys. Dock att det typ redan har töat bort men ändå ;)
 Adventsljusstaken är inne på sitt tredje år nu, mossan likaså ( det är ju bara att plasta in), tycker fortfarande att den gör sig väldigt fin hemma hos oss.

steg 4/4

nu kan jag andas. magen är inte längre hård. det är över - åtminstone för den här gången. 
den senaste tiden har jag pysslat med en grej som har tagit otroligt mycket tid och som har gett mig många tårar. det är nu ni väntar er det allra bästa, men det är inte roligare än att jag har läst upp mitt svenskabetyg. 
idag gjorde jag det sista steget i eximinationen, nämligen muntligt förhör i svensk litteraturhistoria. 
det gick över förväntan, även om jag fick tunghäfta på medeltiden (dock inte om "Lilla Karin" ha ha). jag har inte fått ett slutgiltigt betyg än, men på min uppsats fick jag ett MVG och jag kan inte ens förklara hur det kändes. 
jag har aldrig haft problem med svenska eller att plugga egentligen. men på gymnasiet var jag en helt annan Ellinor, jag sket i det helt enkelt. och nu, hundra år senare så får jag straffas för det. 
 
det har inte varit lätt. jag har till och med den här gången, skitit i det vid något tillfälle. "prövningen" består av 4 delar, ett skriftligt prov (uppsats), en argumenterande skrivuppgift, ett föredrag på 5 minuter och ett muntligt prov. jag var SÅ nära på att ge upp igen, skita i det. orkade inte. 
 
men jag fixade det, jag gjorde det. även om jag kanske får komplettera nu på slutet så är jag egentligen färdig. det värsta är över. 
jag känner mig så jävla stolt över mig själv. faktiskt. det här är en stor grej för mig, för det betyder att jag kan komma in på det programmet jag vill läsa. om det nu inte är en miljard som söker såklart. nu kommer jag få ett betyg i svenska b. äntligen. 
 
så nu, tar jag helg. strax hoppar jag på ett tåg till min fina bästis och det ska bli en helg att minnas det här. 
Och vet ni? ingenting är omöjligt. det känns verkligen så. den här hösten har jag tagit tag i saker. träning och plugg. nu är det bara körkortet kvar på min "att göra lista". 
 
puss & hej