Lördag, Haga och när framtiden står på spel

Vet ni vad? 
Det gick jättebra igår! Jag kände mig självsäker och smart och när jag gick därifrån kände jag mig mycket positiv. Det enda som jämrar mig är att det är så mååånga sökande. Men jag gjorde verkligen mitt bästa så vi får se hur det blir helt enkelt. Men håll gärna tummarna för mig? 
Nu är ju pappa och Krister här, vi ska strax åka till "Blomsterhaga" och inhandla lite smått till vår balkong. Men först ska vi dricka upp kaffet framför "Kungen 70 år" på Nyhetsmorgon! 


Härlig goodiebag jag fick i förrgår :) 


Vackra Haga. Jag fick komma in först (!) på intervju igår, vilket gav mig en stor lucka i Göteborg eftersom skrivtesterna inte var förrän klockan ett. Jag träffade på en bekant vid skolan så vi hängde tills dess. Eftersom skolan ligger i Vasa så strosade vi omkring där och i Haga. 
Det var ruskigt kallt och det blåste som fan! 
Först gjorde vi ett stopp på ett av mina favoritfik "Husaren". 

Kaffe och nutellafylld croissant..


I det där hörnet hände det en speciell grej en gång. Jag var kär och sa det till en kille som jag var ihop med (ja jag har ju bara varit ihop med tre killar så ni kan ju lista ut vem heh) , eller jag sa att jag älskade honom. Alla hjärtans dag var det också .. Han sa "jag skulle behöva prata om en grej..." 
Ja ni kan ju lista ut vad som hände..Typ första gången jag har varit i Haga där det inte är en miljard folk? 

När butikerna äntligen hade öppnat gick vi och kikade lite. Jag köpte en present och ett paket té i en kryddbutik.
Sedan lunchade vi världens dyraste macka inne på "Kringlan".


Härlig dag i Göteborg, men skönt att komma hem till Småstaden igen. Med tacos och fredagsmys ;) 

 

10:53

uff vilken tuff vecka det har varit.. 
har känt mig alldeles tung i huvudet.
kramp i magen av ångest
och så en jävla förkylning på det
som att kroppen säger nej. 
jag tror absolut att det kan vara ett samband med det psykiska måendet hur kroppen faktiskt får stryk pga det
 
men, de bästa dagarna av veckan är ju faktiskt kvar. 
ikväll ska jag på "tjejkväll" som anordnas här i småstaden. jag ska dit och shoppa med Fille. den kombinationen är mycket bra när mycket annat känns skit. 
dessutom kommer pappa ikväll. och jag har varit ganska öppen för honom den senaste tiden. pratat om mitt mående och att han får hjälpa till med saker som jag inte orkar ta just nu. så det ska bli skönt med lite avlastning. 
 
imorgon ska jag på en sådan där skitviktig intervju igen som rör min närmsta framtid. gah. är typ jättenervös? det här är dessutom en inriktning jag inte har sökt tidigare,, så det känns spännande! men jag har verkligen inga förväntningar alls.. 
 
och så är det valborg i helgen. jag har faktiskt alltid värnat om den högtiden konstigt nog. tänker på från när man var liten och åkte till någon eld i Småland, åt korv med bröd och frös, till att man fick sin första fylla på en flaska färdigblandad "pina colada", tills man firade valborg i Norge i ett iskallt april.
 
puss o hej  

3

tre ställen jag bott på:
----> Vimmerby
----> Göteborg
----> Balestrand (Norge) 
 
 
mina tre bästa resor:
----> Cancun. Romantik, romantik, romantik... 
----> Bali. Första gången jag reste långt. 
----> Tågluffning i Europa. Så många platser på så lite tid. Trots mycket tjiv och oensen så var det mycket jag fick uppleva
 


 
 
tre bästa dryckerna:
-----> kaffe med mjölk
-----> iskall lemonad
-----> rödvin 
  
 
mina tre bästa maträtter:
------> hamburgare
------> pasta bolognese
------> ostbricka/chark 
  
 
tre bästa mackpålägg:
----> nyöppnad ost med smör och aprikosmarmelad
----> avokado, rökt kalkon och flingsalt
----> äggröra
 


 
tre klädesplagg jag använder ofta:
----> svarta byxor 
---->minimizerbh från Triumph 
----> vit skjorta 
  
 
Fy vilken deppigt väder det är.... att vakna till snö och dessutom vara mer förkyld än någonsin känns som pesten just nu. hade man varit klok och haft mycket pengar på fickan hade man ju sett till att man hade en bokad solresa den här tiden. känns så ledsamt med detta elände. kyla och blåst. blä. varför föddes jag inte i ett varmt land? huh.. 
sedan kan jag bli irriterad över att jag blir så extremt påverkad av just vädret. ibland känns det som att vädret är en stor förolämpning mot mig. i somras kände jag så när det var så ruskigt och jävligt, som att det liksom var mot mig - på ett personligt vis. jättekonstigt. jag hoppas att dessa känslor inte hälsar på i sommar i alla fall, oavsett vind och skur. 
den här veckan kommer pappa och hälsar på, blir mysigt med sällskap. och på torsdag ska jag på något "tjejevent" här i stan. blir kewl. 
jag känner att jag behöver göra något mer i vardagen.. känner mig rastlös och tråkig. vill omringa mig med roliga människor och hitta på saker istället. om bara den här jäkla förkylningen kunde ge med sig...