Ett år sedan

Det känns helt galet att det var ett ÅR sedan vi gick på Way out West. Det var sådan värme då. Vi stod och sminkade oss klockan tio på morgonen samtidigt som vi drack rödvin och svetten strilade nedför det nylagda pudret i pannan. Nu sitter jag med en sjal runt halsen och drömmer om julen typ. Haha nejrå!
Jag och Michael hade faktiskt en tanke att gå en dag på festivalen i år, eller vi diskuterade det innan semestern började. Men visst känns det lite lä i år? Inga artister som direkt höjer ribban och dessutom känns det ju som att sommaren är över. Jag hade väl inte sagt nej till en dagsfestival men jag tycker fan det är så jäkla dyrt. Dock är way out west något jag Kan tänka mig eftersom jag inte kände mig så gammal för en gångs skull, som man annars lätt gör i sådana sammanhang. Anyway.
Kul hade vi förra året och vi kör en liten throwback i bilder vetja!

Alltså ni fattar inte hur skönt det var att bo på Gothia Hotell sista natten. Vi hade stått i spöregn under First aid Kits konsert. Mina trosor var till och med genomvåta! (Eh) så vi flydde verkligen festivalen för att ta oss hem i kylan och regnet. Självklart hänvisade jag helt fel buss så det tog en jävla evighet tills vi kom fram haha
Men när vi väl gjorde det var det helt underbart att ta en varm dusch, lägga sig i nybäddat och titta på tv (vi hade tur eftersom Hajen 3 visades just då). Och jag undrar lite såhär i efterhand, varför tar man inte in på hotell oftare ? Det är ju skitmysigt. En vardagslyx. Jag fick ju det här i födelsedagspresent av Sannis och jag vill fortfarande ge igen haha!
Underbar helg var det i alla fall.

Kommentera här: