Helgen

Jag hade faktiskt längtat väldigt mycket till det sedvanliga fredagsmyset. Veckan hade känts så lång och jag var trött. Det var som att det pirrade lite i magen för att jag visste att fredagskvällen just skulle bli så skön, mysig och slapp.
Jag och Michael började med fika och ett avsnitt av "Stranger Things".

Efter det tog jag en lång dusch medan Michael gjorde mat.
Det blev hemmagjord potatissallad och kryddig korv.

Mums!
Lyckan att få ett nytt nummer av sin favorittidning i brevlådan !
Avundsjukan när ens bästis skickar det här.. Gaah

Sedan såg vi färdigt allt av serien vi började fredagskvällen med och åt "lite" snacks. Tio i elva somnade jag i soffan och tackade Gud för livet.

På lördagen tog jag en välförtjänt sovmorgon till klockan halv elva. Sedan fick jag äggröra av Michael och efter det åkte vi ju med Felicia till Råmossens katthem som jag redan har skrivit om.
När vi kom hem därifrån var jag otroligt rastlös och tyckte typ att allt var tråkigt. Jag tvättade och höll på att styra en massa medan regnet öste ner utanför fönstren. Till sist anordnade jag ett eget litet spa för mig själv hehe ..

Älskar den här "lyxflaskan" som jag köpte på ett parfymeri i våras.. Några droppar i badet och man luktar som en vaniljbomb.
Mindre snygg i chokladmask.
Efter spatiden såg jag på "Insidious" som jag aldrig sett tidigare.
Sedan gjorde jag en pizzius.
Michael hade sovit hela eftermiddagen typ så när jag väckte honom med pizzalukt blev han pigg och glad.

Sedan la vi oss i soffan. Jag läste ut "Säker Stil" och noterade en lista (haha) med saker jag vill ha i min garderob. I bakgrunden hade vi på "En prins i New York" som gick på fyran. Sjuk film! Så åt vi upp resterna från osten och det som blev över och bara hade det gott typ.

Efter lunch åkte vi till syrran och hängde där en sväng. Jag och Lykke bakade en ljuvlig äppelpaj med äpplen plockade från trädgården. Efter en massa lek och bakkladd for vi hem. Jag bestämde mig för att ge mig ut på en runda eftersom solen äntligen tittade fram!

Jag hade lite dåligt samvete på något vis att jag inte varit mer i Nolhagaparken i sommar. Jag älskar verkligen att springa/gå där. Och med ett sommarip1 i hörlurarna så var min tur perfekt!
Efter min runda bytte jag bara skor och sedan begav jag mig till gymmet.
Jag var faktiskt nervös och mycket förväntansfull eftersom jag har haft ett uppehåll i typ 2 månader. Blä. Men det gick jättebra. Jag svettades som en gris förvisso, men jag fick ändå mersmak. Denna vecka har jag bokat massor av pass så jag hoppas att jag ska komma igång på riktigt nu!

En avslappnad helg med ett kattäventyr inkluderat. Det är ändå ganska skönt med rutiner ändå ;)

Kommentera här: