Hösten är här

Jag tänkte ju att jag skulle försöka hinna med ett sista dopp i helgen. Även att jag har hunnit med många bad i sommar så hade jag velat göra ett sista dyk. Men nu när jag tittar ut så känns den idén ganska dålig.
Det är höst nu.
Och nu äntligen känns det okej. Jag skrev ju typ nyss att jag inte kunde acceptera att sommaren var över men nu känner jag mig förväntansfull. Fan jag älskar hösten. Det är på hösten jag känner mig inspirerad, modig och påhittig (mina värsta månader är väl i slutet på januari - början på april).

Sommarkläderna är nedpackade, drömmarna om ett par Huntergummistövlar är höga, kaffekapslar till "finkaffet" är inhandlade för långa fikastunder inomhus, mina svarta boots är nyputsade och en ny tv-serie har precis invigts. Det blir nog bra det här ändå. Höstkänslor är härliga. Och jag är ju ganska glad nu.

Idag är det fredag, jag längtar efter att få sluta och ta bussen hem. Jag ska göra några ärenden på stan och sedan ska jag bara vara hemma och chilla. Igår städade jag i fyra timmar (!) vid tio över tio slängde jag in moppen och kände mig nöjd. Jag var i ett riktigt pyssel-mode och flyttade omkring saker samt gjorde i ordning byrålådan i sovrummet. Samtidigt som jag lyssnade på ALLA avsnitt av "De dödas röster".
Och jag längtar till att komma hem och liksom mysa. Det är sådana saker som jag blir lycklig över.

och det faktum att en kollega kom med en liten sen födelsedagspresent till mig. Alltså jag älskar sådant här! Det är små ting, men det blir så personligt så det liksom blir så himla gulligt. Det gjorde min dag i rusket typ :)

Kommentera här: