Höstlista!

Ni vet att jag är mycket för listor och göra upp mål osv, så en så kallad "höstlista" är såklart givet!
Jag gjorde ju en "sommar bucket -list" i maj och jag tänker att jag ska redovisa den lite längre fram :)

Jag vet att jag inte kan uppnå precis a l l t jag kanske vill, men att bara bocka av kanske tre grejer gör ju en gott.
Dessutom mår jag bättre av att sträva efter något, ha lite fler mål i livet istället för att bara vara nöjd typ. Iofs är jag väl aldrig nöjd, men mer att jag mår väldigt bra av att ha planer och se fram mot saker.
Så, here we go!

🔸 Få ordning på garderoben!
Jag vill ha en enkel, bekväm och rolig garderob. Jag vill inte ha så mycket kläder. Utan jag vill hellre ha några få klädesplagg med bättre kvalité, kanske lite "finare" plagg. Jag vill känna mig säker i min stil och veta vad jag vill ha och vad det är jag ska köpa på mig och så vidare.
Slänga ut plagg, rensa och ha saker som alltid känns 100%

🔹läsa minst tre böcker
Det är ju inte klokt att man bestämmer sig för att bara läsa en massa pocket under semestern. Böcker är ju som terapi för att komma på andra tankar. Det tråkigaste är väl att jag inte har någon mer plats för mina böcker. Nästan alla har fått flytta upp på vinden och jag hade gärna haft.. Okej.. Sidospår sorry.
Tre böcker vill jag läsa i höst! Punkt

🔸 få ett mål med min träning
Jag är inte ute efter att gå ner en massa i vikt eller så. Däremot skulle jag vilja tävla med mig själv och utmana mig själv lite mer. Gå på fler pass, VÅGA gå på de mer avancerade klasserna, bli starkare och faktiskt se resultat i kanske tex vikter. Jag vill vara mer säker på gymmet. Inte gömma mig längst bak som jag brukar göra.

🔸🔹 ta det lugnt med shoppingen!
Som vanligt haha
Men jag är ju verkligen en storkonsument i typ allt. Nu har jag gjort så att jag ska börja med listor (haha skräll) där jag punkterar upp vad det är jag behöver köpa och faktiskt hålla mig till det.
På så vis blir det ingen småshopping, för jag har inte rätt att ha det helt enkelt.

🔸 säga ja.
Livet blir så mycket roligare då helt enkelt. Så länge magkänslan är bra.

🔹spara pengar till Thailand.
Vi kommer bo ganska enkelt och inget märkvärdigt på ön. Då lägger jag hellre pengar på shopping inne i Bangkok!

🔸Träffa Sara och hennes lilla bebis.
En av mina allra bästa och äldsta vänner får barn nu i augusti. Jag längtar! Det är givet att jag ska fara till Västervik och träffa lilla knytet.

🔹 boka London
Jag och Sanna har ju planerat att åka till Storbritannien i typ sex år nu? Och det händer ALDRIG haha! Och åren bara går...
Får vi ledigt i påsk nästa år är det givet att vi åker. Så är det bara. Och det vore så kul att bara boka flyget nu i höst för då finns det ingen återvändo. Vi m å s t e åka nu! Det är på tiden haha!
Syrran har även lovat att ta mig till New York med tanke på att jag hjälpt henne så mycket på sistone så det kanske också blir en bokning på det. Vore ju skoj!
Världen står ju förhoppningsvis alltid kvar, men att ha inbokade resor i framtiden får mitt hjärta att jubla.

🔸 ta det lugnt med alkoholen
Jag dricker gärna två till tre glas vin en kväll med Michael, eller under en middag. Men det där att bli full och festa vill jag lägga på hyllan. De sista gångerna jag har festat på riktigt har slutat i att jag antingen har gråtit/ gjort bort mig / bråkat ihjäl mig med Michael.
Det är tydligt att jag inte kan dra en gräns när det kommer till att sluta dricka under själva festandet och jag pallar inte mer. Jag har festat sedan jag var 14 år. Jag pallar inte fylleångest eller att bli för full. Jag vill inte mer, har ingen lust, har fått nog. Jag har fått nog helt enkelt.
Jag älskar att gå ut och dansa och träffa folk, men det är så ofta situationen blir märklig eller okontrollbar och det känns så jävla ovärt.
Och den där bakisen. Den smyger sig på oavsett resorb eller vatten. Jag blir bakis av minsta lilla nu för tiden vilket gör att dagar går till spillo. Och det om något känns ovärt när jag vaknar upp och känner "yolo".
Jag dricker hellre ett glas vin för att jag tycker att det är så jävla gott och att jag sedan nöjer mig med det. Förstår ni?

🔹 se fler serier och gå oftare på bio
Jag är alltid sist på tapeten när det kommer till serier. Jag ser sådant som folk såg för två år sedan. Därför vill jag ägna hösten till att se riktigt bra grejer och inte gå tillbaka till de serier jag alltid ser på. I vintras gick jag på flera biofilmer, i våras såg jag en typ.
Nu är det flera rullar jag vill se och jag tycker det är värt pengarna på något sätt. Att fullständigt slukas av en film utan mobil och med godis från hemmakväll såklart. Mest ser jag fram mot "The Shallows" som kommer nu i slutet av månaden !

Ja, det var väl det hele. Vad tycker ni?

1 Sara :

skriven

Åh vilken bra lista 📃
Klart att du/ni ska komme! Puss

Kommentera här: