Hurra!

Idag fick jag äntligen mitt besked, ett besked jag gått och väntat på i v e c k o r - och nu kan jag äntligen berätta för er!
Jag har nämligen blivit anställd av det företaget jag jobbar på!
Ehm va? Hur menar du? tänker ni nu..
Men såhär: jag har sedan 1,5 år varit anställd av ett bemanningsföretag och har varit konsult på min arbetsplats. Eftersom jag inte trivts i min situation pga det ena och det andra har jag sedan semestern slutade kämpat för att få en "riktig" anställning.
Och idag fick jag besked om att de vill anställa mig :))
Det här innebär alltså att jag kommer ha så mycket bättre förmåner, jag lyckades förhandla upp min lön rejält och mitt kontrakt är liksom tryggheten itself.
Jag kan ta lån, jag kan gå på mammaledighet och jag behöver inte oroa mig för pengar på samma sätt som jag faktiskt gör idag.
För att vara riktigt ärlig- jag är så jävla lycklig. Det känns som att livet började på riktigt igen. Det första jag tänkte var att jag inom några år kommer bo i hus och att jag vill bli mamma haha
Närrå, ett barn blir det inte än på ett par år, men nu känns det mer "tryggt" - som en Volvo typ.
Dessutom vill jag verkligen utvecklas mer i mi tjänst. Den är egentligen densamma, men jag kommer jobba mer med inriktning på ekonomi (!).

Idag rasade typ arbetsuppgifterna in och jag kände mig så himla glad? Jag kände mig så jävla stolt över mig själv, att jag jobbat mig upp och fan förtjänar det här. Att jag har en riktig trygg anställning, och att mina arbetsuppgifter faktiskt blir roligare och utmanande (fan för just det ordet, men ja kunde inte komma på något annat).
Den här hösten kommer bli helt jävla underbar och jag är så glad att jag slipper vara konsult och så lätt för att vara utbytbar. När jag kom hem idag hade världens bästa pojkvän ordnat detta för mig:

Fan vad jag älskar honom OCH livet !

Kommentera här: