Min födelsedag

Jaha, det var den dagen. Nu är jag alltså 28 år. Två år till 30. Tjugoåtta. Wow.
Men som jag har skrivit tidigare så känns det helt okej ändå. Förutom håren. Ja, ni läste rätt men jag håller sakta och säkert på att förvandlas till en grottmänniska.
Jag får svarta korta vassa hårstrån på hakan, dessa drar jag genast ut med en pincett. Häxa ?
Jag har fått hår på mina stortår. Hobbit?
Och grova mörka hårstrån högt uppe på låren. Som att jag skulle ha könshår från ljumskarna till knäna. När jag var liten och såg typ "mammor" i omklädningsrummet på badhuset så fascinerades jag av att de hade SÅ mycket könshår. Nu håller jag på att bli en av dom typ. Känns inte okej.
Jag upptäckte även att jag hade fjun på mina händer?! Troll?

Aja. Tacka Gud för vax och rakhyvlar.

Åter till min födelsedag. Jag hade en lugn och fridfull dag. Emelie kom strax efter att jag kom hem från jobbet. Jag gjorde tortillas som vi åt och sedan fikade vi. Barnen var inte med vilket gjorde att vi kunde prata ut för en gångs skull. I lugn och ro. Skönt!
Sedan pratade jag i telefon med mamma, pappa och Sanna <3

Jag ska ha lite kalas i helgen och längre fram i tiden när mina föräldrar kommer på besök (inte tillsammans heheh). Men jag fick lite smått och gått ändå. Vill ni se eller veta det? Jag kan känna mig lite skrytig och girig när jag skriver om sådant trots att jag själv älskar att läsa om vad andra får.
Vi får se, jag kanske ska byta en grej också. Men jag vill i alla fall säga att jag fick himla fina och personliga grejer. Jag hade en hög med kort i brevlådan när jag kom hem igår och då värms ju hjärtat rejält av kärlek. Samt alla mail, sms och grattishälsningar på Facebook. Det är ju faktiskt kul :)


Det bästa med min födelsedag igår var helt klart att jag fick en glädjande nyhet gällande en av mina bästa vänner levererad till mig igårkväll. Jag blev så himla glad och kände en enorm längtan av något slag <3

På tal om besked så vaknade jag på ett halvkrasst humor idag. Jag väntar på ett svar och jag går snart Coco crazy av att inte veta. Det gäller jobbet! Ingen unge, come on! Jag hoppas så mycket på det här så jag spricker !!!

Jag unnade mig tre köp igår. För som en vän skrev till mig på fb "grattis på din födelsedag, unna dig ALLT idag!".
Så jag slog till på detta:

Den här bikiniöverdelen! Jag tyckte helt enkelt att den var himla fin plus SNYGG att kombinera till typ ett par jeansshorts, ett tunt halsband och utsläppt lockigt hår. Gaah! Längtar till nästa semester!

Nästa köp:

Ehhh okej, vem tror jag att jag är?
Ärligt talat, jag vet inte. Men på sistone har jag börjat känna att jag vill ha mer snyggare och finare underkläder i lådan. Sedan vetifan hur min vita gropiga röv kommer se ut i de där trosorna. Michael kanske får impotensproblem vem vet, men jag gör ett försök haha.
Jag har läst att man känner sig snyggare när man har finare underkläder, vet inte hur jag förhåller mig till det när jag helst av allt går omkring i stora breda bomullstrosor hemma. Men fan vad skönt det är ändå med det.

Vårat köksbord just nu. Den summerar väl min födelsedag bäst :)

Kommentera här: