Min helg i bilder

På fredagen sminkade jag om mig strax efter jag stämplat ut. Jag skulle nämligen åka direkt till Göteborg!

I Gbg skulle jag möta upp min trogna och gamla vän Lollo. Vi hade inte setts på hela sommaren så vi hade mycket att prata om. Jag ville gärna äta något annorlunda och eftersom Lollo är vegan också så hade hon bokat bord på Happy M kitchen. Utmärkt val, himla god mat.

Klockan åttan var tanken att jag skulle befinna mig på Liseberg för femkamp med lite folk. Men det var tid att slå igen så jag och Lollo gick iväg och drack drinkar.

Men sedan blev tiden till Liseberg uppskjuten hela tiden, jag blev irriterad. Säger man en tid är det inte okej att ändra det till nästan två timmar senare - dessutom stänger ju parken vid elva?
Och jag ville inte att Lollo skulle känna att jag bara var med henne tills jag var tvungen att gå så jag sket i folket och Liseberg. Det kändes som att jag fick ett surt svar tillbaka men skitsamma. Jag är glad att jag fick en kväll med min gamla sambo och syster.

Och det var ganska skönt att komma hem någorlunda i tid. Hemma väntade tända ljus och en mysig fredagskänslaatmosfär.

Äntligen har vi köpt ett överkast! Jag ska visa det mer någon annan gång. Så mysigt och hela sovrummet är så himla fint nu tycker jag.

På lördagen ställde jag klockan på åtta. Dags för yoga.
Innan klassen måste jag få i mig något enkelt och helst kaffe också, finns en risk att jag får så ont i huvudet annars av alla spänningar som släpps under passet.

Yogan gick bra, det gick fort som vanligt. Däremot svettades jag skitmycket under "delfinen". Fan vad jobbig den positionen är! När jag var hemma igen blev det lite mer frukost och sedan tog jag och Michael en tur till Rusta. De öppnade här i Småstaden förra veckan, älskar Rusta! Som en bättre variant av ÖoB.

Jag köpte :
-gardiner
-toaborste
-deodorant
-doftljus
-örngott
-skrubbhandskar
-ostbågar
Mest ville jag ha några glas men där satte Michael ner foten och sa NEJ.

Efter shoppingen begav jag mig till något som jag längtar efter sååå mycket.

Nämligen min frisör! Eller "min" och "min". Jag hade en frisör jag aldrig haft förut, däremot så har jag gått till den här salongen några gånger och de är så jävla bra! Plus att man inte blir fullständigt rånad när man går därifrån.
Jag toppade håret samt fixade utväxten och la i en nyansering av kalla blonda toner. Frisören var bäst. Hon sa ingenting, var helt tyst och jag älskar det. Jag orkar inte sitta och tjata eller berätta om planer eller väder. Jag vill bara sitta och läsa "Svensk Damtidning" och "Hänt extra" och ta det lugnt. Och det gjorde jag. Sedan var hon så jävla hårdhänt vilket jag älskar (eh heh). Så när hon schamponerade mig så somnade jag någon minut haha
Sedan fönade hon mitt hår på ett sätt som jag eller aldrig någon gjort tidigare. Jag kände mig så himla snygg.
Resultatet blev såhär :

Och jag var bara tvungen att ta en tur till gallerian för lite shopping. En blir så sugen när man känner sig snygg och fin för en gångs skull. Det blev några plagg, ett par örhängen och lite smink.
När jag kom hem var det bara att byta om, äta lite snabbt och sedan var jag ute igen.

Medan jag promenerade till Emelie pratade jag med pappa, kollade läget och pratade mest om vädret såklart.
Hos Emelie skulle jag vara barnvakt!
Barnen var helt galna och jag höll på att rinna bort av VÄRMEN.

Men vi hade faktiskt himla skoj också. Vi hoppade studsmatta, plockade äpplen, dansade "macarena" och lekte mamma, pappa, barn. Leon somnade tidigt utan några som helst problem, skönt. Jag kan bli smått stressad av att lägga honom men nu vare bara att byta blöja, sätta på pyjamas, ge välling, lägga honom i sängen och stänga dörren - utan hinder ! Thank God.
Däremot den andra lilla snörpan...
Hon kämpade med att vara vaken med mig. Vi åt ostbågar och kollade på Postkodmiljonären, hela tiden sa hon "jag får faktiskt vara vaken med dig" och hon blir ju lätt uppspelt när jag är där. Vid kvart över åtta sa jag till henne att lägga sig på sidan och blunda lite och vips så sov hon!

Jag unnade mig god choklad och det där programmet i ettan där kändisar sjunger på Albert Hall (?) i New York. Zara och Darin <3
Efter någon timme kom Michael och gjorde mig sällskap men då fick jag fnatt och städade hela huset typ. Jag kände att Emelie skulle uppskatta det och det gjorde hon sedan.

Söndag morgon. Vaknade halv elva, drog mig till nästan halv tolv och bara slappade. Sedan diskuterade jag och Michael vad vi skulle hitta på.

Vi bestämde oss för att åka in till Göteborg och gå på museum!

Vi valde Naturhistoriska! Michael har aldrig varit där tidigare och det är klart att man vill visa valen :)
Abbes pizzeria vid Järntorget. Lollo påminde mig i fredags om den gången jag köpte en pizza där på fyllan och åt den PÅ SPÅRVAGNEN på väg hem. DEN lukten på händerna dagen efter? Haha blää
Framme!
Kissen?
Så obehaglig. Hatar utställningen om alla maskar förresten!
Mården. Sveriges retligaste djur?
Halland? Hjälp!
Oklart om jag vill detta. Någonsin.
Valen!
Lo ❤️ min dröm är ju att se ett vildt lodjur. Emelie påstår att vi gjorde det i Dalarna när vi var små, men minns ej!
Fan så ful!

Efter fika och en tur inne i Nordstan (dog av allt folk) så for vi hem!

Hemma blev det tacos, sedan gick jag iväg och tränade 1,5 timme. Först bodyattack och sedan bodybalance. Efteråt var jag GANSKA mör.

Sedan blev det mys hemma för hela slanten!

Kommentera här: