Pricka av eller inte pricka av

Jag tänkte att jag skulle visa hur det gick för min "bucketlist för sommaren 2016". Försökte hitta den i arkivet, men hittar den ej 😑
Men jag har faktiskt haft listan utskriven på kylskåpet så jag kan ändå redovisa den för er :)
NÅVÄL, nu kör vi:

- Åka utomlands för sol och bad ✔️
Ja det gjorde vi ju! Mallorca, Santa Ponsa i åtta dagar. Det blev mycket sol och bad! Den här resan var s å härlig. Vi gjorde så många spontana grejer, hittade på saker, gjorde utflykter och hann samtidigt med att bara ta det lugnt och softa med god stark dryck och god mat.

-Yoga utomhus
Nej, inte en enda gång. Försökte gå upp i "lilla kråkan" på stranden på Mallis men det är allt. Hann inte se en enda annons om det tills jag såg klassen med egna ögon i parken härom veckan ;(

-Springa runt Gersken (en sjö) en morgon innan frukost, avsluta med att hoppa i sjön och simma några varv.
Haha nej, inte en enda gång. Badade i den sjön två gånger och det var typ i slutet av maj. Sedan har jag ju inte varit hemma så mycket heller, men jag har iaf gått runt sjön kanske fyra - fem gånger på hela sommaren, men något dopp blev det tyvärr inte.

-Åka till Norge ✔️
Ja det gjorde jag! Är så glad att det blev av eftersom det från början bara var en spontan tanke.

-Hajka ✔️
Ja! I Norge ju :)
Och ja, jag fick nog lite mersmak. Drömmer om att hajka en höstig och fin tur uppe i Norrland.

- Ta en spontan weekend (behöver inte vara just en helg) ✔️
Mjaa, alltså egentligen inte. MEN vi drog ju faktiskt hem till pappa vid midsommar. Något som vi bestämde typ fyra dagar innan. Och det var det ju värt!

-Gå på minst två konserter ✔️
JA! Miriam Bryant på Liseberg, Håkan Hellström på Ullevi och så Diggiloo! Det blev mycket musik den här sommaren. Så himla kul!

-Ta med Lykke till glasscafét och fika med henne...
Nej... ;( usch nu fick jag dåligt samvete. Dock så tycker jag själv att jag har varit massor med Lykke och Leon i sommar. Jag försöker göra så gott jag kan, kanske vi kan gå ner dit nu i höst istället ?

-åka till Arvika och träffa Amanda och Louise.
Nope.

- gå på Liseberg med Sanna och Rikard.
Nej jag har bara varit på Lisse när jag var på Miriam B ;(
Känns inte kul! Sanna och Rikard har inte varit och hälsat på i sommar heller så det har ju blivit svårt att genomföra det också ;)

- åka till någon ö i Gbgs skärgård tillsammans med Sara och Lollo. ✔️
Nej ... Men jag åkte till en ö med Michael istället ! Och jag har träffat tjejerna på andra håll så det känns okej ändå.

- Ligga utomlands. ✔️
Yep ;)

-Läsa tre böcker. ✔️
Jag läste typ sju böcker i somras.

-Gå på Astrid Lindgrens värld ✔️
Ja det gjorde jag! Och det var så himla mysigt och skojsigt. Det enda negativa var att tiden gick så himla fort!

Min sommar blev alldeles underbar. Jag tycker att jag hittade på en hel del. Nästan lite väl mycket ibland. När vi kom hem efter Norge och jag åkte dagen efter till Örebro för att hänga med Sanna så kände jag hur intensivt allt kändes.
Samtidigt kände jag mig på riktigt lycklig den här sommaren. Kär, kul och glad. Att inte genomföra en hel bucketlist känns helt okej. Sådant är oftast omöjligt ändå. Det möjliga är ju att man gör det man tycker är kul och det bästa av situationen och det tycker jag att jag har gjort.
Nu vänder vi blad.

Kommentera här: