så som det var då vill jag att det alltid ska vara

något som gör mig genuint lycklig är när jag tänker på hur bra jag och Michael har haft det på semestern. 
det är väl ofta så på resor, att man kanske ser på varandra med andra ögon. men det kan ju också bli raka motsatsen. helt plötsligt ska man umgås 24-7 när man bara sett till varandra på kvällarna i vanliga vardagen. 
helt plötsligt ska man äta varje måltid tillsammans, sitta bredvid varandra i en bil i flera timmar och träffa vänner tillsammans. det är liksom lagt för att det ska bli tjafs och att man ska bli trötta på varandra. 
 
som jag nämnde i semesterlistan igår så blev det ju ändå lite bråk på semestern, men det är verkligen ingen fara. och om jag ska vara helt ärlig så hade jag förväntat mig mer gräl. vi är ju ganska olika jag och Michael. vi vill ofta olika, olika intressen och tycker olika osv, men vi kompletterar varandra och är ändå en lyckad kombo skulle jag säga. 
för under semestern så hade vi så himla roligt tillsammans. vi skrattade länge tillsammans. vi satt och PRATADE en hel middag - diskuterade saker. pratade om drömmar och mål. positiva saker. 
 
det borde förstås vara en naturlig grej, men det är inte alltid det blir så heller. jag försöker verkligen jobba med vår relation då och då, ser till att vi går ut och äter eller går på bio eller något, men det har hänt att vi också bara har suttit där och inte riktigt haft något att prata om. och då har man kanske anat varningsklockor, men jag tror också att man får tänka att det ändå är okej att det blir så ibland. 
 
därför lever jag så gott på det vi fick till under semestern. vi spelade mini-golf (jag vann överlägset hoho), drack sliskiga färgglada drinkar, snorklade hand i hand, låg flera gånger om, shoppade ihop utan stress - gjorde saker ihop som par gör. jag skulle inte säga att jag blev nykär, för jag är alltid kär i Michael. men jag tycker verkligen att ledigheten blev så lyckad eftersom vi verkligen hade det bra tillsammans. jag kände mig fin och rolig inför honom, jag saknade honom något så otroligt när jag var borta från honom i två nätter (var iofs lite nyttigt också) och jag kände att framtiden skulle bli härlig bara jag får vara med honom osv. 
 
det är inte omöjligt, men det är onekligen svårt. jag vill att det alltid ska vara så som det var under semestern. men det är väl något med stämningen runt om sig som gör att man får fjärilar i magen. semesterstämningen. 
att man själv mår prima gör ju att man känner sig nöjd - därav blir man en glad människa. det komiska/eller tragiska är väl att det blev bråk hemma direkt. hemma i lägenheten. i det slentriana. its meant to be. typ. närå. jag tror inte att hösten blir kantad av en massa vardagstjafs och stora bråk. jag tror att den här semestern verkligen gjorde gott för vår relation. jag hoppas det i alla fall! 
 
och vi har bra stunder utan semester, dejt eller utomlandsresa. vi har något bra ihop, annars skulle vi ju inte vara tillsammans. en kan ju inte bara ha det bra i fyra veckor om året? så fungerar det ju inte. 
 
det jag ville säga var mer att jag är så förvånad över att vi verkligen fick till det i år. det är mycket ni inte vet som har hänt under alla år, eller ja, hur tex vintern påverkat oss osv. därför är jag som sagt väldigt lycklig över att vi fick en underbar sommar tillsammans. jag kommer aldrig att glömma den <3
 
 
 

Kommentera här: