Tankar..

Jag tycker kören är ganska kul nu. Ett tag satt jag bara och gäspade och tittade på klockan. Men den här terminen känns bättre. Sångerna är roligare, kanske beror det på att man kan lite mer nu och att tonerna sitter bättre. Kanske beror det på att jag känner att jag har en hobby. Det enda som är lite synd är väl att jag kanske inte riktigt kommit in i gruppen - än. De flesta är förvisso mycket äldre än vad jag är och vi kör ju igång direkt när vi kommer dit. Ingen paus eller slötid. Det är sång non stop i 2,5 timmar. Finns liksom ingen tid att snacka, det känns lite synd.

Att beställa hem från kicks är en bra grej det. Jag har gjort det flera gånger tidigare men idag blev jag över förväntan överraskad. Jag var inne på en kicksbutik här i småstaden, jag var ute efter ett visst balsam, det fanns inte hemma så de beställde ett åt mig - utan frakt. Och som alltid får man ju tre gåvor när man beställer något från Kicks och den här gången fick jag ett body butter i normal storlek som luktar underbart, en primer från Smashbox i mellanstorlek och ett nagellack från Trind. Och paketet kommer direkt i brevlådan också - smidigt.

Vet ni vad de spelade på radion idag? "Julen är här". Det är ju inte klokt! Bara för att löven faller betyder det inte att Tomten läser sina listor!

I helgen köpte jag ett par svarta slacks ifrån Lindex. Snygga, raka och väldigt bekväma. Men idag har jag tänkt att jag nog tog en storlek för stor. Sjukt störigt! De känns liksom tunga och nästan lite lite hängiga vid låren. Fan.

Jag blev bjuden till en kräftskiva i helgen, med utgång på nya Grand Hotel här i småstaden. Men allt jag känner för är att hyra film (!) och vara hemma med ett glas vin och en god ost. Sedan när blev jag såhär? Är det okej? Mår jag bra? När blev det såhär?

Min matlust har sinat de senaste veckorna. Jag har ingen lust till någonting knappt. Ja jag vet att jag visat upp tacos, burgare och allt sådant. Men egentligen har jag bara tryckt i mig det. På jobbet glömmer jag bort mina mellanmål vilket resulterar i att jag får ont i huvudet till sist. Och min bästa måltid- frukost, det känns inte alls kul just nu. Säkert en fas, men väldigt märklig sådan.

Den här veckan kommer jag förhoppningsvis få ett besked som gäller jobbet och min framtid. Jag tänker på det hela tiden.

Kommentera här: