Yolo!

Idag kände jag mig trist och tråkig. Har haft upplärning hela dagen idag på jobbet och man har liksom upprepat allt igen.
Ni vet när man får de där frågorna vad man pluggade, vad man vill bli, varför man hamnade där man hamnade och om man tycker sitt jobb är roligt typ. Och man ba : 🤔
Mitt liv lät otroligt träligt och trist till skillnad från hur det var för några år sedan. Å andra sidan så är det inte mycket jag vill ändra på heller.
Som ett tecken från Gud hade jag fått katalogen från Folkuniversitetet idag. Det var ju så jag hittade kören (ska faktiskt dit strax, sommarlovet är slut! ) och ändå blev glad över att "göra något".
Och vet ni vad?
Jag anmälde mig faktiskt till något nytt .. Hoho.
Jo, jag ska börja läsa tyska :)
Japp, jag är medveten om att det är ett av de svåraste språken som finns heh men jag ska ge det ett försök. Så jag åtminstone kan prata med Michaels föräldrar i framtiden. Eller om en skulle flytta en dag, vem vet?
Men mest gör jag det för mig själv såklart. Att det är kul att lära sig något och pyssla med något nu i höst och vinter, så det här hörni blir riktigt roligt. Kör, tyska och träning. Min vardag kommer bli späckad!
Ser fram mot det! Puss

Kommentera här: