11:09

nope, jag är lika trött idag. och det hjälper ju inte att man kommer till jobbet och ser detta: 


BÅDA maskinerna dessutom. 
Gah. 
MEN nu kan det bara bli bättre. för ikväll ska jag nämligen iväg o träna, har inte tränat pass på två veckor så det är verkligen dags. 


:((( när man längtat...

 Angående lägenhetsjakten.. fy faaan. ärligt talat så tror jag att det är Det som gör mig så jävla pisstjurig. Igår la jag ut en annons på ett lägenhetsforum, 80 % av svaren som kom var skit. okej att man byter ner sig, men nej jag tänker inte flytta till något äckligt område med cigglukt i väggarna och skumma typer i trappuppgången. finns det ingen normal människa som vill byta en normal lägenhet? tydligen inte..
men jag fick ETT svar som lät jävligt givande, det lät positivt och lägenheten såg alldeles magisk ut. som ett litet gårdshus, mitt i centrum också <3 åh jag vill jag vill.. cross my fingers and hope to die. 
på tal om lägenheter.. 
de har byggt nya hyreslägenheter i småstaden, inte allt långt ifrån där jag bor (vid sjön) jättefina 3:or eller 4:or, satte upp mig på listan direkt när jag hörde om dem.. från första maj är lägenheterna färdiga och det är nu de "jagar" ( eh troligt) hyresgäster. men så kom priserna... 10500 för en 3:a och 12500 för en 4:a.. ehm, jaha? rimligt? kanske inte. 
Alingsås håller på att förvandlas till ett mini-Göteborg och jag tycker att det känns jävligt träligt.
 Jag är glad över att jag har lyckats få tag på min lägenhet som jag har idag, om man ser det ur det här perspektivet. Men jag tänker på de unga idag, som inte vill något annat än att flytta hemifrån? vart fan ska de ta vägen? samtidigt är väl folk så desperata så att de inte har något annat val heller, men jag tycker att det är att ta i alltså. och om jag nu hade pengar att t.ex. lägga nästan 13 lax på en hyresrätt, hade man inte hellre försökt köpa ett hus eller bostadsrätt istället? 
men då blir iofs kontantinsatsen ett problem, åtminstone för de unga. 
det känns ganska hopplöst när det kommer till bostad och hyresmarknad, såklart att det är olika från stad och stad/hur man vill bo osv. men alla vill ju inte bo i mindre städer eller på landet. jag vill ju gärna bo här och jag vet att vi en dag kommer att kunna flytta in i ett hus, men jag tycker att det känns trist för framtidens skull. 
nog om det! 
 
igår skulle vi se sista avsnittet av "Making a murderer" på Netflix, efter tre minuter stängdes internet av då det var slut för den här månaden.. frustrationen? som att inte serien är påfrestande nog? gah. 
men vilken dokumentär .. den är ju väldigt objektiv och jag har läst att den är jävligt vinklad, men det skiter jag fan i. jag blev jätte rörd av den, gråtig och förbannad. och fan vad jag stör mig på THERESAS bror!!!!!! 
 
imorgon är det i alla fall fredag vilket betyder HELG och helgen ska spenderas i Göteborg vilket ska bli SÅ mysigt <3<3<3 
 
 

27-01

Nej hörrni, den här veckan har inte varit mycket att hurra för.
Jag känner mig obotligt trött. 
Trött i kroppen och trött på livet. 
De ville inte ha lägenheten. 
Så la jag upp en annons via lägenhetsbyte och jag får så jäkla många oseriösa svar så jag PALLAR EJ. 
Jag tänker mycket på det just nu och grubblet svärmar över något fullständigt. 
Det är inte bara lägenhetsyran som står för grubblet just nu, det är mycket annat som knakar. 
Vet inte riktigt hur jag ska hitta det positiva heller, vill att det här året ska börja bra men det känns som att den önskan tyvärr börjar fallera nu... 
Sedan har alla veckans horoskop sagt att min ekonomi kommer att bli katastrof. Glatt. where the magic happens

Jag har ju glömt att visa hur vårat sovrum blev efter att vi målade om det. Älskar verkligen färgen! 
Sover så himla mycket bättre med lite mörker i sovrummet. Tyvärr har vi inte hittat något fint överkast än, var sugen på ett i grönt sammet från Åhléns, men fegade ur. Och nattduksborden hade varit finare i någon mörkare färg, dessa som vi har nu är skitfula och klumpiga. Men å andra sidan behöver vi förvaringen.. 
 


Vi har även bytt ut några ramar till svarta och en ny tavla från Desenio har även fått flytta in. 
Den gråa färgen gjorde så att andra färger kom fram lite mer, t.ex. guld och lila. 


 
 
 
När brukar du gå och lägga dig?
Efter klockan 22. Men brukar somna strax innan 23. På helgerna är jag vaken lite längre. 
När vaknar du?
Mitt första larm ringer 06:03, men jag går upp 7 -10 minuter senare. På helgerna brukar jag ta sovmorgon till 10.
Är du morgonpigg?
Beror på. Jag har inga problem att gå upp strax efter klockan 06 varje morgon, eftersom jag numera gör det per automatik. Men jag njuter inte direkt av det heller. Däremot kan jag njuta av en soffmorgon med frukost framför "Nyhetsmorgon". 


Vad gör du i sängen innan du somnar?
Smörjer läpparna och händerna, kollar så att alarmet är satt för säkerthets skull. Kikar även en sista gång på instagram. 
 
Vad finns på ditt nattduksbord?
Lampa, hjärta från Skultuna, bodylotion, handkräm, cerat, en prydnadsask och en liten skyddande buddha från Thailand. 


Hur är din säng bäddad?
Inget särskilt. Vi har ju inget överkast så det kan se ganska "obäddat" ut.  Jag varierar påslakan-set från Hemtex och Ikea. 
Vilken låt är allra bäst att somna till?
Ingen. Blir alldeles för stressad av att lyssna på musik när en ska sova. 


Vad är ditt bästa sova gott-tips?
Att gå och lägga sig i nybäddade lakan när man är nyduschad? heh. Jag tror att sömn är väldigt individuellt. Jag föredrar mörker,tystnad, lite kyla och att ingen rör mig när jag ska sova (om det inte är Willies päls). Jag stänger även av ljudet från telefon och ipad för att undvika att bli väckt. Kan jag inte sova försöker jag tänka att det inte är världens största problem. Att jag kan överleva morgondagen trots en dålig natt, det är bara sporadiskt och jag hinner ta igen sömnen tids nog. Ett glas mjölk och två ipren kan också funka för att kroppen ska lugna sig. 
Hur sover du egentligen?
På sidan med ena benet böjt över det andra benet och handen under kudden (mot kinden). Täcket täcker nästan allt. Michael somnar nästan alltid före mig (störigt), älskar att sova bredvid den mannen men jag hatar att ligga sked. 
Vad har du på dig när du sover?
Ingenting. Möjligtvis strumpor då fossingarna är så kalla när jag ska sova - de rycks dock bort i sömnen. 


Hur är din sovfrisyr?
Lejonkungen. 
Vad har du för säng?
180 x200 tror jag? Den är köpt på Trademax. Sänggavel kommer ifrån Chilli. 
 


Vad gör du mitt i natten?
Jag är uppe och kissar eller dricker lite vatten. 
Hur gör du för att få ett mysigt sovrum?
Åh jag gör allt för att det ska bli mysigt med mossiga/dova färger, rena ytor, sängen bör vara bäddad och fräsch, kläderna på golvet och på fåtöjen bör prioriteras efter någon dag ;) men viktigt är att det blir riktigt mörkt i rummet. 
 


Vad är det konstigaste stället du har sovit på?
en tvättstuga. det här var när jag bodde ihop med Lollo i vår 29 kvadrats etta i Tynnered (Gbg). vi hade varit ute och festat vilt och tyvärr tappat bort varandra. jag hade inte heller med någon telefon eftersom den var ny och jag ville inte riskera att den skulle försvinna på något dansgolv. framåt småtimmarna tog jag den sista spårvagnen hem, alldeles själv såklart - upptäcker att nycklarna är borta. börjar grina som en toka och är allmänt RÄDD. går förbi min dåvarande pojkväns fönster o vrålar - men får inget svar (han bodde två hus bort från vårat) tänker att det är kört. Går förbi tvättstugan och där inne ser jag ingen mer än - Lollo. Hon öppnar dörren och ba "har glömt nycklarna". Så där satt vi - med inga nycklar, hopplösa,  en vårmorgon i Göteborg. Efter ett tag slumrade vi till och när vi vaknar upptäcker Lollo att hon har nycklarna i jackfickan. Idioten och jag gick hem och sov ett dygn ytterligare. 
 
hm lät ju inte alltför spännande men fan så fult när jag tänker efter gaah. sedan har en ju vaknat upp på konstiga ställen när en varit på festival, men fan det har väl de flesta gamla rockstars? heheheh :P:P:P