Skönheten och odjuret

Vilken jävla fittdag rent ut sagt. 
De där orden jag skrev om igår höll ju inte länge precis.. 
Hade en massa jävla teknikSTRUL på jobbet och jag kände inte att jag fick hjälp eller fattade och om det är något som gör mig SKÖR så äre när datorer ska krångla. Det gick så långt så jag började tjuta och drog hem en timme tidigare . Pallade inte. 
Så jag tänkte att jag skulle unna mig något så jag gick in på Lindex för att "kika" eftersom det var någon kundkväll typ. Tänkte att jag skulle köpa den där röda bikinin som jag spanat in ett tag, sist jag provade den satt den perfekt - idag såg den ut som någon slags bondagegrej som tajtade till tuttarna så de såg ut som strutar. Nähä. Provade även en bh och det liksom bara korvade sig vid armhålorna. Jaha. 
Gick till nedervåningen, hittade mig några plagg - gick in i provrummet och fan alltså.. 
Ljuset och kroppen. Speglar överallt. Stringen hade liksom korvat sig så lappen hängde över rövglipan typ - skådade tre finnar på egna skinkan som såg ut som ett slags stjärntecken och allt satt tight. Kände mig ful, blek, fet och hårig. Och man ba "jaha, såhär ser jag ut". 
Köpte mig ett par skjorts - går fram till kassan och där står THE yogabrud. 
När jag har gått på yogan så brukar det alltid komma en tjej som gör alla positioner heeeelt perfekt. Själv står man och försöker hålla balansen i typ en minut men HON klarar allt - finns inga hinder. Då jobbar hon där på Lindex o ja ba "öh öh". 
Skönheten och odjuret typ. 

Skulle gå hem - kommer på att jag har ställt cykeln på stationen och glömt paraplyet på jobbet - får gå hem i PISSREGN. Kommer hem som en rostig  sur råtta och i brevlådan ligger en räkning från Klarna. 
Kuken. 

Nu ska jag ta mig en cigg och lägga mig. 

Love me harder

Ibland görs det katastrofala covers och ibland blir det alldeles magiskt. 
Som denna <3 
 
 
 
*ryser* 

schizofreni när det kommer till årstiderna

ja, att jag älskar sommaren har väl inte undgått någon vid det här laget.. så mycket som jag berömmer årstiden i den här bloggen. 
 
jag älskar ju alla årstider på sina sätt, därför är det nog bra att jag bor i Sverige ändå. här är ju årstiderna så skarpa, eller tja, de kan vara väldigt påtagliga men också jävligt lömska. man vet aldrig om det är vårväder på julafton eller snö på midsommar. men jag vill nog ändå säga att jag tycker att varje årstid har sin charm. förutom slutet på februari till början av april. den tiden är ju självmord för själen. 
men det jag ville komma fram till, det är att jag inte alltid finner själva tjustningen i nuet i varje årstid. 
 
Nu är det ju sommar, älskade sommar som jag egentligen gillar allra bäst, men igår fick jag plötsligt en liiiten liten längtan till höst. WTF? 
alltså, inte så att jag vill ha gula löv redan. men jag fick en sådan lust efter höstkläder (förmodligen berodde det på att jag fick ett bryt igårmorse när det kändes som att jag inte hade några snygga sommarkläder) , gå på bio i höstmörkret och att dricka rödvin inne på någon lummig restaurang, lukten av skog efter en regnskog och det där magiska ljuset när solen skiner en fin höstdag i slutet av september. 
 
något som är tråkigt är ju att årstiderna är så jäkla korta - förutom den EVIGA vintern. 
jag älskar när vintern kommer och hälsar på. de första snöfallen, advent och planering för julen. 
men sedan efter julen kryper en slags ångest fram, man inser liksom att det är så jävla långt till värme. och när värmen (läs: nu) väl har kommit så försvinner den med ett knäppslag eftersom allt går så jävla f o r t... 
 
så, när det är vinter längtar man till våren, när det är vår kan man inte få nog av solen så då vill man ha sommar och när sommaren kommer höjer man händerna i luften samtidigt som man blir bitter och stressad för att sommaren är kort. 
 
man är fan aldrig nöjd. man vet aldrig vad man vill ha eller vad som är bäst för en. jag mår ju bäst av solsken och värme, det är ett konstaterande. jag hatar fan vinterjacka eller blåsigt iskallt pissregn i mars. samtidigt så funderar jag mycket på livets gång och i och med det så blir det mycket reflektioner över just årstiderna. hur påverkad man blir av varma eller kalla tider osv. 
 
jag måste bli bättre på att njuta. 
till skillnad från min jämförelse med hösten så vill jag titta på grönskan eller de färgglada lupinerna vid vägkanten, vara glad över att jag kan gå omkring i lös klänning och sandaler, inte behöva se på tv överhuvudtaget utan istället sitta ute på en uteservering med en god syrlig drink och förundras av det magiska ljuset i en solnedgång. 
 
varje höst är en ny start för mig. nyårsafton rör mig inte i ryggen. men hösten, den däremot sätter prägel för hur livet kommer bli framöver - åtminstone för en stund. hösten får mig att vilja färga håret, börja med en ny hobby, köpa en ny garderob, och kanske till och med söka ett nytt jobb eller flytta. därför älskar jag hösten så fruktansvärt mycket också. för det känns alltid som att man får växa lite. 
 
men okej, det är inte ens juli än och om det är någon månad som verkligen får mig att känna mig snygg, rolig, äventyrlig och glad så är det juli. dvs om två dagar :)))) 
 
Nu kör vi!!