3 x new shoes in!

Jag behövde verkligen uppdatera min skohylla något, så jag gjorde en beställning i veckan från H&M och jag blev mycket nöjd med mina köp :) 


Dessa hade jag tänkt att ha på jobbet, jag behöver ett par luftiga skor där då fossingarna har börjat stinka fan i mina "vanliga" ballerinas! 

Mycket luft som sagt, men ändå stiliga och sköna! 

Kommer variera med dessa "slip ins", som jag även kommer använda hemma. Älskar spetsen! Senast jag hade "Vans" var väl året 2008. De är ju så jäkla sköna och vitt känns fräscht till våren! 


5 x on repeat

Rihanna - Needed Me 
Kent - Egoist 
Twenty One Pilots - Stressed Out 
Peter Bjorn and John - What you talking about? 
DNCE - Cake by the ocean 
  

Mer påsk & Michaels födelsedag

När jag var tillbaka på jobbet så gnällde folk om att påskhelgen var över "alldeles för fort", ja ba "va?" 
Jag kände att dagarna var långsamma och aldrig tog slut typ. Kanske berodde det på att jag var ofrivilligt barnvakt då och då hela påskhelgen, eller att det ibland inte finns något att "göra" ute på landet. På söndagen fick vi äntligen lite sovmorgon, till halv åtta :) 
solen sken och det kändes som att det skulle bli en härlig dag. Syrran fick besök av vänner och jag chillade typ med promenader och häng i trädgården. Men ännu så äre ju faktiskt fortfarande ganska fult ute. Allt är ju brunt och träden ser så ledsna ut. Längtar tills det börjar blomma och slå ut färgglada saker. 
Annars är det ju faktiskt himla härligt att vara hos pappa, det är så mycket yta överallt, man kan fixa, man kan sitta ute och läsa och man kan bara "vara". Här skulle jag faktiskt själv kunna tänka mig att bo :))) 
Här har ni en "helbild" på hur det ser ut i Åtorp: 


Det blåa huset är huset där man bor, det finns två ytterdörrar, en köksingång och en vanlig entré. Det är två sovrum, ett finrum, ett tv-rum, en större hall (med bäddsoffa, så där sov vi), två badrum, en matsal och ett kök. Plus en stor källare. Så plats finns det.. dock känns det inte alltid som det, då det är saker ÖVERALLT, fattar inte hur man kan ha så många möbler överallt!!! Pedestaler, stolar och stora grejer på golvet.. överallt. Blir galen. 
Det röda huset är alltså "vaddfabriken", ett k-märkt hus som varit i bruk för många år sedan. maskinerna står fortfarande kvar i huset , även tyget är inplastat på vissa ställen (de tillverkade bl.a överkast).
I kontraktet står det att pappa och Krister alltid måste släppa in folk i fabriken, om de så önskar att gå in. Man får inte heller förändra något med bygget om det inte är risk för att det typ kollapsar. För barnen (och katterna) är det här rena lekpalatset. Man kan gömma sig, fynda roliga grejer och se sig omkring. Plus att det även är ett jäkla bra förvaringsutrymme. Garaget/veboden är även det k-märkt. Bredvid fabriken ser ni ett rött litet hus med gula dörrar, där är det verkstad/bod och dass :)) 
Bakom den vita altanen skymtar ån, till den kommer det till en ö som tillhör fastigheten. Efter ön, backen upp ligger tågspåret där "kustpilen" (kalmar-linköping) går och över den ligger motorvägen. Så det känns inte alltid som man är ute i "ingenstans" trots att det är mer på bygden man faktiskt är på. Ja, som ni märker så gillar jag att prata om den här platsen väldigt mycket. Trots att den bara funnits i mitt liv i snart tre år så ligger den mig varm om hjärtat. 


 
 Dagen till ära så gjorde Michael lasagne och på kvällen så spelade vi bingolotto och åt ost & kex. Michael vann en ny lott, pappa två Sverigelotter, men jag och Krister fick nada. 
Dagen efter blev Michael uppvaktad vid sängen av Lykke & Leon. De sjöng för honom och han fick ett påskägg ;) 
Vid lunchtid kom mamma och hennes sambo förbi, då vankades det tårta som jag, Lykke och Michael hade bakat tillsammans. Michael blev uppvaktad med sång och presenter, jag tror och hoppas att han blev nöjd och belåten :)
Efter firandet tog vi bilen och åkte hemåt igen .. 
Väl hemma blev det storhandling, donken, fulla tvättmaskiner och tv-seriehäng. 

(Katten lämnade en ihjälbiten huggorm utanför ytterdörren. Nice! )