Julfesten

Nå? Så hur gick det då i fredags?
Jag kommer nog göra er besvikna för det blev inte så många skämmigheter...
Det var faktiskt väldigt trevligt, go stämning och lagom fylla.
Men okej, några ångestladdningar blev det väl, tex :

*jag var inbjuden på en förfest och när jag kom dit var jag först av alla från "mitt" gäng och han som hade förfesten visste inte ens vem jag var. Och så kommer man dit och det sitter massa folk i sofforna o man ba "hej hej". Akward.
*jag berättade för min bordsherre att jag en gång spydde på min chef på mitt gamla jobb. Han verkade inte uppskatta berättelsen.
*jag ifrågasatte en kille i "dessertkön" varför han valde en MANDARIN när det fanns så mycket andra gosaker att välja på!
* jag dansade till Tom Jones "sexbomb". Ja ni kan ju tänka er.
*jag berättade en hemlighet för en "bekantlig kollega". Nämligen om porrgrannen !!!!

Det var väl det hele.
Jag tog det lugnt med drycken iaf, var hemma halv tolv. Gick upp vid sju på lördagen och då var halsen FÖRJÄVLIG. Det kändes hemskt att jag skulle sjunga när jag knappt kunde säga "hej".
Men jag gjorde mitt bästa och det var väldigt roligt på konserten :)

Två bilder från hur jag såg ut i fredags :

Julklappstips

Älskar dessa örhängen från IvyRevel. Så vackra, snygga och festliga!
Vi skippar de flesta klapparna i år, men vissa undantag finns och skulle jag få tillbaka något hade jag blivit väldigt glad om dessa låg i ett litet paket :) *hinthint*

Längtan

Idag kände jag verkligen en längtan efter Thailand. Den här hösten har ju känts lite vemodig, jobbig och deppig. Jag tycker att det är jobbigt att vara ifrån min familj på julen. Det känns tufft, jag blir ju alltid så nostalgisk vid jul och värderar traditionerna högt.
Men nu känner jag verkligen att det ska bli så himla skönt att komma iväg till värmen.

Förra veckan låg jag hemma i sängen, var sjuk i något influensa-liknande och förkylningen sitter fortfarande i. Är så sjukt trött på snuva, ond hals och att inte kunna träna. Det i kombinationen med det här pissvädret gör att jag föredrar repet.
Men att vi bara om några veckor åker till värmen känns fantastiskt! Och jag ser fram mot att få egentid med Michael förstås. Våran relation setts alltid på prov under höst/vintern då han jobbar lite väl mycket.
Har beställt lite böcker nu och inköpslistan till Taxfreen är skriven, Ihh!