End is near

Igår tvingade Michael mig att kolla på Leonardo DiCaprios dokumentär "Before the blood". Och det var nog en god idé för jag fick en rejäl tankeställare igår. Nu kanske jag låter helt korkad, men jag har inte känt mig så engagerad i just global warming sedan typ Al Gores dokumentär som kom för ja vad är det, 10 år sedan?
Både jag och Michael bestämde oss igår för att ändra våra vanor. Tex att äta mindre kött och att undvika palmolja till den mån som går. Liten kan göra mycket.
Vi diskuterade även hur världens ledare ignorerar problemet med just planetens natur och ekosystem. Hur läskigt och farligt den problematiken faktiskt är.
Därför kändes det inte helt fantastiskt att kolla nyheterna halv fem imorse och se att Donald Trump håller på att vinna presidentvalet i USA.
En man som inte "tror" på global warming. Jag tycker att det är fruktansvärt.
USA alltså, vilket jävla rasist och kvinnoförnedrande skitland. Ett valresultat som definitivt kommer resultera till mer krig och bruna vindar i Europa. Sverige kan ju själv räkna med ett brunt resultat 2018 när det blir val igen. Men ja, det är väl vad majoriteten vill ha eller något.
Jag är i alla fall oerhört orolig för typ världen och framtiden. Mina framtida barns framtid (dramatiskt I know ).

Kommentera här: