Let it snow?

Idag föll snön ner till Småstaden! Inte för att den lägger sig på backen, men jag kan inte låta bli att charmas av det lite grann. Längtar till advent och jul nu. Allt styr och pyssel. Och vetskapen om att vi åker till värmen om 7 veckor!!
Idag måste jag verkligen köpa en vinterjacka efter jobbet. Det står mellan en ifrån McKinley och en Didriksson. Den första är en sådan värstingjacka, ingen chans att man någonsin fryser i den jackan MEN den är lite kort i modellen och väldigt stor av sig vilket gör att jag ser lite ut som en fyrkant.
Den andra är mycket snyggare, finare färg och modell, den är längre och går bak över röven vilket är den enda kroppsdel som typ fryser på mig på vintern. Nackdelen är väl att den är mer en varm parkas. Grejen är den att jag är ju ofta väldigt varm, har lätt för att svettas (inte sådan att man oser men att man lätt bara blir fuktig om man tex har för mycket kläder på sig) så det känns ju som att McKinleyn är lite för varm. Men så läre väl bli en vinter med 20 minus och då kan den ändå behövas ? McKinleyn är typ en femhundring dyrare så jag veeeet verkligen inte.
Har dock panik över att jag inte köpt en bra vinterjacka än. Har ju min svarta stora pälssak sedan två år, men den kan jag inte ha när det snöar ju då bliren ju helt våt.
Hm.

Jag välkomnar i alla fall vintern med öppna armar, jag tycker om vinter. Till och med januari, sedan räcker det.

1 Miss Baby Peaches:

skriven

Gud så härliga bilder!

Kommentera här: